Σοκάρει η επίθεση σμήνους μελισσών σε αστυνομικό – Κατέρρευσε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση

Το SkyFOX κατέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε ένας άνδρας όταν δέχτηκε επίθεση μελισσών στη γειτονιά Ενσίνο του Λος Άντζελες.

Τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν αρχικά σε μια κλήση για σμήνος μελισσών σε μια περιοχή στην πλαγιά του λόφου Adlon Road, στο Ενσίνο λίγο πριν από τις 4 μ.μ. τη Δευτέρα. Ένας εθελοντής του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες, έφτασε στο σημείο για να βοηθήσει και οι μέλισσες άρχισαν να του επιτίθενται.

Η επίθεση ήταν τόσο άσχημη που καθώς ο Γκάρι, ο εθελοντής του LAPD, προσπάθησε να τις διώχνει μακριά, από τον πανικό του σκόνταψε και έπεσε στο έδαφος και ένας συνεργάτης με τον οποίο ήταν μαζί κράτησε την πόρτα του αυτοκινήτου κλειστή καθώς ο εθελοντής είχε περικυκλωθεί από τις αγριεμένες μέλισσες. Ο άνδρας κατάφερε τελικά να ξεφύγει από το σημείο.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες λέει ότι ο άνδρας παραμένει στο νοσοκομείο και του παρέχεται περίθαλψη για τσιμπήματα μελισσών και κάταγμα στο μάτι. Ο ένστολος εθελοντής του LAPD μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Οι αξιωματούχοι δεν ανέφεραν από πού προήλθε το σμήνος των μελισσών ή πώς προέκυψε το πρόβλημα των μελισσών στη γειτονιά του Ενσίνο.

Στο σημείο κλήθηκαν επαγγελματίες στην απομάκρυνση μελισσών για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος


Τι πρέπει να κάνετε, λοιπόν, αν βρεθείτε ποτέ σε αυτή την κατάσταση;

Οι ειδικοί λένε ότι δεν πρέπει να τις χτυπάτε γιατί οι μέλισσες θα το εκλάβουν ως ένδειξη επιθετικότητας και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τρέξετε όσο το δυνατό πιο μακριά.

Μια εκστρατεία GoFundMe ξεκίνησε για τον Γκάρι, τον εθελοντή του LAPD, καθώς αναρρώνει από την απίστευτη περιπέτειά του.

 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ