Sold out η πρώτη πτήση της Bark Air! (Βίντεο)

Η Bark Air, μια πολυτελής αεροπορική εταιρεία που δίνει προτεραιότητα στην άνεση των σκύλων, πραγματοποίησε την πρώτη της πτήση την Πέμπτη 23 Μαΐου, με αναχώρηση από το αεροδρόμιο Κομητεία Γουέστσεστερ της Νέας Υόρκης και προσγείωση στο Βαν Νάις, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η Bark, μια εταιρεία που ήταν προηγουμένως γνωστή για την παροχή προϊόντων, υπηρεσιών και περιεχομένου για σκύλους, ανακοίνωσε τον Απρίλιο την δημιουργία αεροπορικής εταιρεία με επίκεντρο τον σκύλο.

Μια εταιρεία τσάρτερ με βαθμό Argus Platinum είναι “υπεύθυνη για όλα τα θέματα που αφορούν το αεροσκάφος, το πλήρωμα, τη συντήρηση και την ασφάλιση”.

Η Bark Air, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει την “πρώτη στον κόσμο εμπειρία αεροπορικών ταξιδιών σχεδιασμένη ειδικά για σκύλους πρώτα, και τους ανθρώπινους συντρόφους τους μετά” φιλοξένησε τους ιδιοκτήτες σκύλων σε ένα γεύμα πριν από την πτήση που ετοίμασαν οι σεφ του αεροδρομίου στη Νέα Υόρκη, καθώς τα σκυλιά αναμείχθηκαν με τους τριχωτούς συνεπιβάτες τους.

Πριν από την επιβίβαση, στους σκύλους προσφέρθηκαν “καταπραϋντικές λιχουδιές, ωτοασπίδες που εξουδετερώνουν τον θόρυβο και ηρεμιστικά μπουφάν για να εξασφαλίσουν μια αγχολυτική και ευχάριστη πτήση” από τους θυρωρούς, των οποίων η δουλειά ήταν να “τους βοηθήσουν να εγκατασταθούν στην εμπειρία τους μέσω της κοινωνικοποίησης και της προετοιμασίας της καμπίνας με επίκεντρο τον σκύλο”.

Μόλις μπήκαν στο αεροπλάνο, τα σκυλιά “σερβίρονταν το ποτό της επιλογής τους κατά τη διάρκεια της ανόδου και της καθόδου, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα βιώσουν δυσφορία στα αυτιά τους που συνήθως προκαλείται από τις αλλαγές στην πίεση της καμπίνας”, σύμφωνα με το πρώτο δελτίο τύπου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BARK Air (@barkair)

Η πρώτη πτήση που έκανε sold out κόστισε στους πελάτες που ταξίδευαν με τους κηδεμόνες τους 6.000 δολάρια. Η επόμενη πτήση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου και έχουν απομείνει μόνο λίγες θέσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BARK Air (@barkair)

Η πρώτη διεθνής πτήση της Bark Air από τη Νέα Υόρκη προς το Λονδίνο θα απογειωθεί στις 30 Μαΐου και είναι επίσης sold out. Το κόστος της είναι 8.000 δολάρια. Η πρώτη πτήση για το Παρίσι – που κοστίζει 8.500 δολάρια – θα απογειωθεί τον Οκτώβριο και έχουν απομείνει μόνο λίγες θέσεις.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ