Η BARK Air παρουσιάζει την πρώτη πολυτελή αεροπορική εταιρεία στον κόσμο αποκλειστικά για σκύλους (βίντεο)

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου θα μπορεί σύντομα να έχει VIP μεταχείριση όταν θα ταξιδεύει με αεροπλάνο.

Την περασμένη εβδομάδα, η BARK, μια εταιρεία με επίκεντρο τον σκύλο που παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για σκύλους, εγκαινίασε την BARK Air, την “πρώτη στον κόσμο εμπειρία αεροπορικών ταξιδιών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για σκύλους πρώτα και τους ανθρώπινους συντρόφους τους μετά”, σύμφωνα με δελτίο τύπου που περιήλθε στην κατοχή του PEOPLE.

Προς το παρόν, τα δρομολόγια θα εξυπηρετούν την περιοχή της Νέας Υόρκης μέσω του αεροδρομίου Κομητεία Γουέστσεστερ με πτήσεις προς την περιοχή του Λος Άντζελες μέσω του Βαν Νάις και του Λονδίνου, μέσω του αεροδρομίου Στάνστεντ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μια εταιρεία τσάρτερ με διαβάθμιση Argus Platinum είναι “υπεύθυνη για όλα τα αεροσκάφη, το πλήρωμα, τη συντήρηση και τα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλιση”. Η BARK, εν τω μεταξύ, αναφέρει η ανακοίνωση, “επικεντρώνεται στη δημιουργία και παροχή μιας παγκόσμιας κλάσης αεροπορικής ταξιδιωτικής εμπειρίας για τα σκυλιά και τους ανθρώπους τους”.

Μετά την ηλεκτρονική κράτηση ενός ταξιδιού, οι χρήστες θα επικοινωνούν με έναν ρεσεψιονίστ της BARK Air, ο οποίος θα συλλέγει πληροφορίες για κάθε σκύλο και τα ταξιδιωτικά σχέδια του ανθρώπου τους.

Την ημέρα του ταξιδιού, τα κατοικίδια ζώα και οι άνθρωποι τους θα φτάνουν στο αεροδρόμιο 45 έως 60 λεπτά πριν από την απογείωση, όπου τα σκυλιά θα συναναστρέφονται με άλλους σκύλους, ενώ οι ιδιοκτήτες τους θα γευματίζουν με γεύματα που θα ετοιμάζουν οι σεφ του χώρου.

Στη συνέχεια, τα σκυλιά θα υποδεχτούν τον αεροσυνοδό της BARK Air, ο οποίος θα τα βοηθήσει να εγκλιματιστούν στην εμπειρία τους μέσω της κοινωνικοποίησης και της προετοιμασίας της καμπίνας με επίκεντρο το σκύλο”, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Θα έχουν επίσης πρόσβαση σε διάφορα βοηθήματα, πρόσθεσε η εταιρεία, όπως “ηρεμιστικές λιχουδιές, ωτοασπίδες που εξουδετερώνουν τον θόρυβο και ηρεμιστικά μπουφάν για να εξασφαλίσουν μια αγχολυτική και ευχάριστη πτήση”.

Μόλις επιβιβαστούν στο αεροσκάφος, θα προσφέρονται στα σκυλιά λιχουδιές, σνακ και “εκπλήξεις” με την επωνυμία BARK, ενώ θα τους “σερβίρεται το ποτό της επιλογής τους κατά την άνοδο και την κάθοδο, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα νιώθουν δυσφορία στα αυτιά τους που συνήθως προκαλείται από τις αλλαγές στην πίεση της καμπίνας”, ανέφερε η BARK.

Με πληροφορίες από το people.com


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ