Σοβαρός τραυματισμός εργαζόμενης στο ΔΙΚΕΠΑΖ – Μεταφέρθηκε στα επείγοντα στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Τραυματίστηκε νοσηλεύτρια, όταν κατά τη διαδικασία φροντίδας αδέσποτου σκύλου στο κτηνιατρείο του ΔΙΚΕΠΑΖ, σύμφωνα με το ΠΕΣΥΔΑΠ.

Όπως αναφέρει ο Περιβαλλοντικός Σύνδεσμός, η νοσηλεύτρια δαγκώθηκε στο αριστερό χέρι και από το δάγκωμα προκλήθηκε βαθύ τραύμα και σοβαρή αιμορραγία.

Η εργαζόμενη μεταφέρθηκε για νοσηλεία στα επείγοντα στο Τζάνειο Νοσοκομείο και ο ΠΕΣΥΔΑΠ σημειώνει ότι οι εργαζόμενοι στη νοσηλεία και φροντίδα των αδέσποτων ζώων συχνά τραυματίζονται από δαγκώματα.

Ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης δήλωσε σχετικά:
«Εκφράζω τη λύπη μου για το γεγονός, ένα από τα πολλά που συμβαίνουν σε βάρος των εργαζόμενων στη περίθαλψη των αδέσποτων ζώων. Είμαστε αποφασισμένοι να ενισχύσουμε και να αυστηροποιήσουμε ακόμα περισσότερο τα πρωτόκολλα που εφαρμόζουμε για την ασφάλεια των εργαζομένων και των επισκεπτών του ΔΙΚΕΠΑΖ. Εκ μέρους της διοίκησης του ΠΕΣΥΔΑΠ και των 22 Δήμων – μελών του, τονίζω ότι αναγνωρίζουμε και τιμούμε το έργο των συνεργατών μας, που κάτω από εξαιρετικά δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες, μέχρι τώρα έχουν προσφέρει νοσηλεία και φροντίδα σε περισσότερα από 46.000 αδέσποτα ζώα της Αττικής. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στη τραυματισμένη εργαζόμενη μας».


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ