Σπιτονοικοκύρης νοικιάζει το διαμέρισμά του στη Βούλα με προτίμηση στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων!

Με δυσκολία βρίσκουν διαμερίσματα όσοι έχουνε τετράποδα μέλη στην οικογένειά τους και γι᾽αυτό μία αγγελία στάθηκε αφορμή να κάνει το γύρω των κοινωνικών μέσων αφού εντοπίστηκε σπιτονοικοκύρης που κάνει τη διαφορά!

Ειδικότερα, μία αγγελία έγινε viral και έχει ενθουσιάσει όσους την έχουν διαβάσει αφού ο άνθρωπος που νοικιάζει το διαμέρισμά του στη Βούλα, αναζητεί νοικάρηδες που “να γεμίσει το σπίτι ζωή”!

Τι εννοούμε; Θα σας πούμε αμέσως! Ο ιδιοκτήτης ο οποίος ανάρτησε την αγγελία του στη σελίδα «Το Forum των 3Β» την Τρίτη 16 Απριλίου, νοικιάζει διαμέρισμα 1ου ορόφου σε μονοκατοικία, 80 τμ + 20 τμ βεράντα με 2 κρεβατοκάμαρες και 1 μπάνιο με πολύ ευρύχωρη κουζίνα που κοιτάει νοτιά, στην περιοχή της Βούλας, πλησίον της Πλ. Ελευθερίας, ενώ διευκρινίζει ότι “επιτρέπεται, για να μην πει επιβάλλεται, οποιοδήποτε κατοικίδιο”.

Επιπλέον επισημαίνει ότι θα προτιμηθούν ενδιαφερόμενοι που είναι νέοι γονείς με νέα παιδάκια ή εφήβους
, νέα ζευγάρια που θέλουν να καλούν φίλους τους να ψήνουν, παρτάρουν και γενικά το ”ζουν”
, ιδιοκτήτες κατοικίδιων που έχουν δεχτεί απόρριψη ή απογοητευτεί από την σχέση των γειτόνων τους λόγω των κατοικίδιων στην προηγούμενη κατοικία τους
, παθιασμένοι μηχανόβιοι που θα έχουν 3-4 μηχανές και δεν έχουν χώρο να τις βάζουν και να τις μαστορεύουν
, άνθρωποι που θέλουν – αγαπούν τον κήπο και τους αρέσει να πειραματίζονται με το πράσινο
, άνθρωποι που αγαπούν το BBQ και την μάζωξη και θα ψήνουν στην αυλή λες και είναι Τσικνοπέμπτη
!

Διαβάστε ολόκληρη την αγγελία:


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ