Στην 11η Ημέρα Υιοθεσίας του Pet City ο Νίκος Χαρδαλιάς – Υιοθέτησε τον Πέρι

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 11η Ημέρα Υιοθεσίας του Pet City με αδέσποτα ζωάκια από τον Σύλλογο Ζωόφιλων Μαραθώνα Ελπίδα, το Save the Strays of Samos και το Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης-Αλιβερίου.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην καθιερωμένη εκδήλωση για να γνωρίσει από κοντά τις πιο γλυκές μουσούδες που ψάχνουν παντοτινό σπίτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή μοναδική πρωτοβουλία, έχει εξασφαλίσει έως σήμερα στέγη και φροντίδα σε περισσότερα από 80 σκυλάκια.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος ανέφερε: «Είναι η μάχη του αυτονόητου για τα αδέσποτά μας. Όσοι έχουμε σκυλιά στα σπίτια μας μπορούμε να το καταλάβουμε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο».

Υιοθεσίας
Φωτο Facebook | Νίκος Χαρδαλιάς

Η ομάδα του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» μάλιστα καλωσόρισε το νέο της μέλος αφού υιοθέτησε τον πέντε μηνών Πέρι, ένα πανέμορφο σκυλάκι του Save the Strays of Samos.

«Και το όνομα αυτού… Πέρι! Σήμερα στην ομάδα μας προσθέσαμε τον πολύ όμορφο και παιχνιδιάρη Πέρι! Υιοθετήσαμε ένα σκυλάκι 5 μηνών, το οποίο το βρήκε η φιλοζωική οργάνωση Save the Strays Of Samos παρατημένο σε ένα βουνό της Σάμου. Βουνίσιος από νησί λοιπόν το νέο, ισότιμο μέλος!», είπε ο κ. Χαρδιαλιάς.

Φωτο Facebook | Νίκος Χαρδαλιάς

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αθηνών – «Αττική Μπροστά», Κανάρης-Άρης- Κωνσταντίνης, έγραψε στην ανάρτησή του: «Προσωπικά και ως φιλόζωος με ένα σκύλο και τέσσερις γάτες στο σπίτι, θα κάνω ότι μπορώ για να κερδίσουμε αυτή τη μάχη του αυτονόητου για τα αδέσποτα μας».

Υιοθεσίας
Φωτο Facebook | Κανάρης -Άρης- Κωνσταντίνης

Ο Νίκος Σταθόπουλος, επικεφαλής της BC Partners και πρόεδρος της Pet City Group, τόνισε: «Δεν σας κρύβω ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Το όραμά μας είναι, κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια να υιοθετήσει ένα αδέσποτο ζωάκι και η φιλοζωία να γίνει τρόπος ζωής. Με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη, θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για τους αδέσποτους φίλους μας».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ