Απίστευτο: Σκυλάκι επιβίωσε 10 ημέρες μέσα στα πλημμυρισμένα νερά – Σε κατάσταση σοκ το ζωάκι – Έκκληση για προσωρινή φιλοξενία

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ένα σκυλάκι το οποίο αγνοούνταν αρκετές ημέρες εξαιτίας της θεομηνίας που έπληξε τη Θεσσαλία.

Ειδικότερα, ο μικρός σκύλος κατάφερε να επιβιώσει μόνος του επί 10 ημέρες μέσα στα νερά που προκάλεσαν οι πλημμύρες στη Λάρισα και μεταφέρθηκε από τους διασώστες στη δομή που έστησε η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς το τελευταίο δεκαήμερο στο Δημοτικό Καταφύγιο του Δήμου Λαρισαίων.

Παραμένει απορίας άξιο πώς κατάφερε το ζωάκι να επιβιώσει και όπως αναφέρει η Ειδική Γραμματεία, Μάρσα Δημοπούλου, οι λέξεις της διασώστριας που την έβγαλε από τα νερά και της τηλεφώνησε, ήταν συγκλονιστικές και έκλαιγε.

Το μικρό είχε τις αισθήσεις του αλλά ήταν σε κατάσταση σοκ. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και θα παραμείνει μερικές ημέρες στη δομή.

Ο άλλος σκύλος της οικογένειας βρέθηκε σφηνωμένος σε φράχτη στο βυθό του νερού

Η οικογένεια του έχασε τα πάντα ωστόσο θέλουν τα δύο τους κατοικίδια πίσω όταν τακτοποιηθούν σε σπίτι.

«…οικογένεια τους έχασε τα πάντα. Το σπίτι τους, τα πράγματα τους, ακόμα και τις κάρτες από τις τράπεζες. Δεν έχουν παρά μόνο τα ρούχα που φορούσαν. Η μικρή τους κόρη δίνει πανελλήνιες φέτος. Ο τρόμος όμως στα μάτια της μη δώσουμε αλλού τα μικρά μας άφησε άφωνους. Ο άλλος σκύλος της οικογένειας βρέθηκε σφηνωμένος σε φράχτη στο βυθό του νερού. Εικόνες συγκλονιστικές», αναφέρει η κ. Δημοπούλου η οποία κάνει έκκληση για φιλοξενία ενός με δύο μηνών για τα δύο μικρά σκυλάκια μέχρι οι άνθρωποι να μπορέσουν να τακτοποιηθούν σε κάποιο σπίτι.

σκυλάκι
Φωτο Facebook | Dimopoulou Marsha


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ