Stray.gr για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων: «Αυτή είναι μια μέρα αισιοδοξίας και μια μέρα χαράς»

Το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων «Stray.gr» τιμά την 4η Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων με ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς κάνοντας μια σύντομη ανασκόπηση 20 χρόνων ενεργού εθελοντισμού. 

Αναλυτικά η δήλωση του σωματείου για την σημερινή ημέρα:

«Μια μέρα για τη δύναμη, μια μέρα για την ανθεκτικότητα, μια μέρα για την ατέρμονη πίστη στην καλοσύνη και την αγάπη της ζωής και των ανθρώπων, παρά το γεγονός πως ζουν τη χειρότερη πλευρά και των δυο. 

Αυτή είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μας, μια μέρα για τα γενναία, τα καταπληκτικά αυτά πλάσματα που μας διδάσκουν κάθε μέρα και μας δείχνουν το σωστό δρόμο σχεδόν στα πάντα. 

Φροντίζοντας χιλιάδες αδέσποτα πλάσματα εδώ και 20 χρόνια, από το δυστυχισμένο δρόμο στο ευτυχισμένο σπίτι, βλέπουμε κι εμείς την καλή πλευρά των ανθρώπων, εκατοντάδων ανθρωπων που υιοθετούν, καθοδηγούν, ασφαλίζουν τα αδέσποτά μας και τους επιτρέπουν να ξεδιπλώσουν τον υπέροχο χαρακτήρα τους. 

Αυτή είναι λοιπόν μια μέρα αισιοδοξίας και μια μέρα χαράς.

Είναι φοβερό αυτό το μαγικό ταξίδι από τη δυστυχία στην καλοσύνη. Όσες φορές και να το ζήσουμε, συγκινούμαστε σαν την πρώτη φορά. 

Αυτό το ταξίδι γιορτάζουμε σήμερα. Σας περιμένουμε να ταξιδέψουμε μαζί.»

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ