Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον Όλιβερ αυτή την Κυριακή στο Σύνταγμα

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον εντοπισμό του δράστη που κακοποίησε και βασάνισε μέχρι θανάτου του Όλιβερ, το χάσκυ της Αράχωβας, με το πανελλήνιο να ζητάει να ανοίξουν στόματα και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η Αράχωβα “ακυρώνεται” από τους χρήστες του διαδικτύου που καλούν όλους να μποϊκοτάρουν την κωμόπολη ώσπου βρεθεί ο υπεύθυνος που προκάλεσε τόσο πόνο σε ένα τόσο αθώο και καλόβολο πλάσμα.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες αφού η υπόθεση του Όλιβερ περνά στα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του τμήματος Ανθρωποκτονιών με τις έρευνες να ξεκινούν από την αρχή γεγονός που δείχνει ότι η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως ιδιαιτέρως σοβαρή λόγω και των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει και των επιπτώσεων στην τοπική κοινωνία της Αράχωβας.

Την ίδια στιγμή έχει δημιουργηθεί στο Facebook ομάδα που ονομάζεται #Όλιβερ# η οποία διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας από φιλόζωους αυτή την Κυριακή στο Σύνταγμα και καλούν τον κόσμο να έρθει να βοηθήσει με σκοπό να ακουστεί η φωνή του Όλιβερ και η φωνή κάθε κακοποιημένου ζώου.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Η προσυγκέντρωση στις 15:30 στην πλατεία Γέρακα και η αποχώρηση θα γίνει στις 16:00.

Το φιλοζωικό σωματείο Stray Gerakas – Justice For Animals που θα δώσει το παρόν στην διαμαρτυρία, τονίζει: «Άπειρες οι Κακοποιήσεις στην χώρα μας… Ο Όλιβερ ας είναι η αρχή του τέλους!»


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ