Συγκινεί η αγάπη του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την ανάπηρη σκυλίτσα του, Ζάνη (βίντεο)

Η φροντίδα ενός σκύλου με αναπηρία δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση, αλλά με σωστή φροντίδα και αγάπη, μπορείς να βοηθήσεις τον σκύλο σου να παραμείνει ευτυχισμένος και υγιής και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο καλλιτέχνης ανάρτησε στις 27 Ιανουαρίου ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο TikTok και Instagram να ετοιμάζει την αγαπημένη σκυλίτσα του, Ζάνη, για βόλτα.

Το βίντεο στο TikTok έχει συγκεντρώσει πάνω από 26 χιλιάδες λάικ και εκατοντάδες μηνύματα θαυμασμού για την αγάπη που δείχνει στη σκυλίτσα του.

«Τα τετράποδα φτιάχτηκαν για να ομορφαίνουν τον κόσμο μας», γράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που παρουσιάζει τα τρία κατοικίδια του, τη σκυλίτσα Ζάνη και τα δύο γατιά Άρη και Λέμον.

Στο βίντεο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται με τη Ζάνη, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πίσω άκρα της, να την ετοιμάζει για την καθιερωμένη τους βόλτα τοποθετώντας το ειδικό αμαξίδιο που την βοηθάει να περπατάει.

Στο βίντεο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γράφει ότι “σκοπός του είναι να διαδώσει έμπνευση και ευτυχία”.

@mhatzigiannis Inspirational🐶 Do you agree? ♥️ 👉 #follow our page for more @zanniarislemon 👉 DONT FORGET #save and #share ________ #Zannithedog #beingdifferentisbeautiful #dogsonwheels #inspiration #whatdisability #twoleggeddog #dogsoftiktok #dogoftheday #doglover #doglife #beautifullife #lifeisbetterwithadog #love #haveabeautifulday💐🌸🌻🌺🌹🌷 ♬ πρωτότυπος ήχος – Michalis Hatzigiannis


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ