Τα αδέσποτα ζώα που φροντίζουν οι Εθελοντές Φιλόζωοι Μεσολογγίου κινδυνεύουν να μείνουν νηστικά – Έκκληση στον Δήμο να δώσει τροφές που έχει σε απόθεμα

Έκκληση για τροφές απευθύνει ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Μεσολογγίου «Η Ελπίδα» καθώς τα ζώα που φροντίζουν οι εθελοντές στο καταφύγιο στη Μοτίβο κινδυνεύουν να μείνουν νηστικά.

Όπως επισημαίνει ο σύλλογος στην ανακοίνωση που ανάρτησε στην σελίδα του στο Facebook, τα ζώα στο χώρο φιλοξενίας για τις επόμενες μέρες θα μείνουν νηστικά καθώς τα 23 τσουβάλια που δίνει ο Δήμος δεν επαρκούν για τα 68 ζώα που φιλοξενούν, μεταξύ των οποίων υπάρχουν άρρωστα που παίρνουν αγωγή.

Ο σύλλογος μάλιστα καταγγέλλει ότι ο Δήμος έχει στη διάθεσή του 15 τσουβάλια τροφή σε απόθεμα και δεν τα δίνει για να βοηθήσει τα ζώα με αποτέλεσμα η επόμενη κίνηση – αν δεν βρεθεί λύση – είναι να ανοιχτεί η Μοτίβο και να τα ταΐζουν οι εθελοντές.

Ο σύλλογος αναφέρει στην ανάρτησή του ότι ενώ οι εθελοντές έχουν απλώσει χέρι συνεργασίας, πρέπει η συνεργασία να μην είναι μονομερής.

Παρακάτω ολόκληρη η ανάρτηση του συλλόγου

«Τα ζώα στο χώρο φιλοξενίας στην Μοτίβο για τις επόμενες μέρες θα μείνουν νηστικά! Τα 23 τσουβάλια που δίνει ο Δήμος δεν επαρκούν για τα 68 ζώα που φιλοξενούμε όπου μέσα σε αυτά είναι και άρρωστα που παίρνουν αγωγή! Ο Δήμος έχει 15 τσουβάλια απόθεμα και δεν τα δίνουν για να βοηθήσουν αυτές τις ψυχές! Η επόμενη κίνηση λοιπόν αν δεν βρεθεί λύση είναι να ανοιχτεί η Μοτίβο και να τα ταΐζουν οι εθελοντές! Εεεις κύριοι έχετε κάποια άλλη λύση; Να βλέπουμε τα ζώα να πεινάνε και να μην μπορούν να ταϊστούν επειδή εσείς κρατάτε το απόθεμα που εσείς μας έχετε πει και να δοθεί σε εμάς καθώς υπάρχουν τόσα ζώα που φιλοξενούνται στον χώρο μας και έχουν ανάγκη τροφής.
Εμείς δεν το αντέχουμε!
Κ. Δήμαρχε Μεσολογγίου, τόσες φορές που σας καλέσαμε και σας έχουμε στείλει μηνύματα δεν είδαμε να παίρνετε την θέση που πρέπει να πάρετε. Εμείς έχουμε μείνει στην δική σας φράση ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΊΝΕΙ ΝΗΣΤΙΚΟ… ΤΑ ΖΩΑ ΠΕΙΝΑΝΕ!!
Περιμένουμε την δική σας θέση για το θέμα αυτό.
Εμείς σας έχουμε απλώσει χέρι συνεργασίας πρέπει όμως η συνεργασία να είναι και από τις δύο μεριές και όχι μονομερής. Περιμένουμε να πάρετε θέση ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα.»


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ