Τα Pet City κάνουν πράξη την αγάπη και την φροντίδα για τα πλημμυροπαθή αδέσποτα ζώα της Καρδίτσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων στις 4 Απριλίου, τα Pet City, πιστά στην αποστολή τους για φροντίδα και προστασία όλων των ζώων σε ανάγκη, αναλαμβάνουν μία σημαντική πρωτοβουλία για την υποστήριξη του καταφυγίου των αδέσποτων ζώων της Καρδίτσας, τα οποία έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Από τις 26 Μαρτίου έως και τις 4 Απριλίου, τα επιλεγμένα καταστήματα Pet City σε Νέα Σμύρνη, Άνω Πατήσια, Πετρούπολη, Γλυφάδα, Μαρούσι, Πειραιά, Λάρισα και Θεσσαλονίκη παραμένουν στη διάθεση κάθε επισκέπτη που επιθυμεί να συνεισφέρει στη συλλογή απαραίτητων ειδών, όπως τροφή, είδη υγιεινής και αντιπαρασιτικά κολάρα.

Όλα τα προϊόντα θα παραδοθούν στον Φιλοζωικό Όμιλο Καρδίτσας, που φιλοξενεί αδέσποτα ζώα κάποια από τα οποία επλήγησαν στην πρόσφατη καταστροφική κακοκαιρία Daniel, προκειμένου να δοθεί η απαραίτητη φροντίδα στα ζώα που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η δράση αυτή δεν αποτελεί μόνο μια ευκαιρία για να εκδηλώσουμε την αγάπη μας προς τα ζώα, αλλά είναι και ένα μήνυμα υπενθύμισης από τα Pet City για τα πλημμυροπαθή αδέσποτα ζώα και να στρέψουν και πάλι τα φώτα στο αποτέλεσμα μίας κρίσης που έγινε κανονικότητα.

Τα Pet City, παρέα με όλες τις φιλοζωικές οργανώσεις που συμμετέχουν, μας καλούν να υποστηρίξουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, δείχνοντας στην πράξη την αγάπη και την αλληλεγγύη σε όλα τα ζώα που έχουν ανάγκη την φροντίδα μας.

Η συμμετοχή και η συνεισφορά όλων μας μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν τους αλλά μαζί μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον τους.

Βρες το κοντινότερο κατάστημα Pet City για να συμμετέχεις κι εσύ στη δράση, πατώντας ΕΔΩ!


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ