Τα πλημμυροπαθή ζώα που διασώθηκαν στη Θεσσαλία αναζητούν τη δική τους οικογένεια ή αναδοχή

Τα πλημμυροπαθή ζώα που διασώθηκαν στην Θεσσαλία και φιλοξενούνται στην προσωρινή δομή που δημιουργήσαμε στον Δήμο Λαρισαίων αναζητούν τη δική τους οικογένεια ή αναδοχή.

Όλα τα ζώα (εφόσον δεν έφεραν ήδη σήμανση) έχουν σημανθεί ηλεκτρονικά με microchip, έχουν ελεγχθεί κλινικά από κτηνιάτρους, έχουν αποπαρασιτωθεί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, έχουν πραγματοποιήσει εμβολιασμό ετήσιο και αντιλυσσικό ή θα πραγματοποιήσουν με την υιοθεσία τους αν δεν έχει ήδη γίνει για λόγους υγείας.

Είναι διαθέσιμα όσα δεν έχουν επανενωθεί ήδη με τους κηδεμόνες τους για ανάδοχη ή ακόμη και υιοθεσία όσα ήταν επιβεβαιωμένα αδέσποτα ή έχουν παραδοθεί οριστικά από τους ίδιους τους κηδεμόνες τους που πλέον δεν μπορούν να τα συντηρήσουν.

Όλα τα ζώα δίνονται νόμιμα μέσω του δήμου Λάρισας και υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς του ΥΠΕΣ.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για κάποιο από τα ζώα μπορείτε να στείλετε email στο [email protected] αναγράφοντας τον κωδικό του ζώου (ΛΑΡ), λίγα λόγια για εσάς και το τηλέφωνό σας.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ