Τέμπη: Οι φίλοι της Ελισάβετ που έχασε την ζωή της στο μοιραίο τρένο, δώρισαν χρήματα σε φιλοζωικές εις μνήμην της

Το δυστύχημα στα Τέμπη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό στις ψυχές όλων μαζί με ένα μεγάλο “γιατί”. 

Για πολλούς πια ο πόνος έχει μετατραπεί σε οργή και αυτό εκφράζεται μέσα από διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με πλήθος κόσμου να απαιτεί απαντήσεις και να αποδοθεί δικαιοσύνη για όλες αυτές τις ψυχές που έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή.

Η Ελισάβετ Χατζηβασιλείου η οποία επέβαινε στο μοιραίο τρένο μαζί με την τυφλή γατούλα της, Νάμπια, ήταν μία νέα κοπέλα με πολλά όνειρα και πολλή αγάπη για τα ζώα. Η καλή της φίλη Αλεξία Κούβελα είχε μιλήσει με συγκινητικά λόγια για την Ελισάβετ.

«Η Ελισάβετ είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ καλόψυχο και γλυκό πραγματικά, πάντα με ένα χαμόγελο, με τον καλό τον λόγο. Είναι σοπράνο, απολαμβάνει τη ζωή, της αρέσει η Τέχνη, πηγαίνει συχνά σε εκθέσεις. Πηγαινοερχόταν συχνά Αθήνα – Θεσσαλονίκη, έχει κατοικία και στις δύο πόλεις και ενασχολήσεις. Έχει μια γατούλα που την έχει διασώσει η ίδια, είναι τυφλή και την φροντίζει και την αγαπάει πάρα πολύ».

Γνωρίζοντας την αγάπη που είχε για τα αδέσποτα ζώα, οι φίλοι της Ελισάβετ Χατζηβασιλείου θέλησαν να κάνουν κάτι σπουδαίο για να τιμήσουν την μνήμη της. Έτσι αποφάσισαν να δωρίσουν χρήματα σε φιλοζωικές οργανώσεις για τη στήριξη των αδέσποτων ζώων.

Μία από τις φιλοζωικές είναι η ομάδα “Αδέσποτα Όνειρα” στην οποία κατέθεσαν το ποσό των 360 ευρώ.

«Υπό άλλες συνθήκες αυτό το ποστ θα ήταν ένα ευχαριστήριο ποστ, γεμάτο ευγνωμοσύνη και χαρά. Πως να νιώσουμε χαρά τώρα, τι ευχαριστώ να πούμε… Αυτή τη φορά η βοήθεια ήρθε από πολύ ψηλά. Από έναν άγγελο στον ουρανό και τους φίλους της που έχουν μείνει με ένα απέραντο κενό. Οι φίλοι της, αποφάσισαν να δωρίσουν χρήματα σε φιλοζωικές και να κάνουν εις μνήμην της μια πραξη για την οποία θα ήταν περήφανη η Ελισάβετ. Μας κατέθεσαν το ποσό των 360€, ποσό που θα δοθεί στον κτηνίατρο για εξετάσεις άρρωστων και ηλικιωμένων σκύλων μας», έγραψε γεμάτη συγκίνηση η φιλοζωική ομάδα σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Ένα μεγάλο, βαθύ και ειλικρινές “συγγνώμη” κοριτσάκι μου. Κι αν εσένα κάποιοι σου έβαλαν τρικλοποδιά, δεσμευόμαστε εμείς οι υπόλοιποι, ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, χωρίς δικαιολογίες και αναβολές, να πετύχουμε αυτό που δεν κατάφερες. Να φτάσουμε στον προορισμό μας! Εμείς μείναμε με στάχτη και σκόνη όμως εσυ ξέφυγες κι έγινες όπως είπαν κι άλλοι πριν από μας, αστεροσκονη!», συμπλήρωσε.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ