Θεσσαλονίκη: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η γυναίκα μετά από δάγκωμα οχιάς

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, η οποία πήγε να απομακρύνει ένα φίδι από σχολείο της πόλης, και το ερπετό την δάγκωσε με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία της και αυτή τη στιγμή να είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Παπανικολάου.

Η υπερβολική σιγουριά ήταν αυτή που έκανε την ερπετολόγο να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ύστερα από το δάγκωμα φιδιού που υπέστη σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η ερπετολόγος έπιασε το φίδι με το χέρι, φορώντας μόνο ένα γάντι, απόφαση που παραλίγο να αποβεί μοιραία για τη ζωή της, καθώς η οχιά την δάγκωσε και υπέστη σοκ. Η άτυχη γυναίκα δεν χρησιμοποίησε την ειδική λαβίδα για τα φίδια και δυστυχώς το ερπετό βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί.

Η ερπετολόγος διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς κατέρρευσε κι οδηγήθηκε διασωληνωμένη από τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε σχολικό συγκρότημα κοντά στην οδό Γιαννιτσών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ο επιστάτης του συγκροτήματος εντόπισε ένα φίδι μέσα στο ισόγειο του σχολείου, την ώρα λειτουργίας του ολοήμερου. Ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου και κλήθηκε η Πυροσβεστική, η οποία τους είπε να απευθυνθούν σε ειδικό, κι έτσι έφτασε στο σχολείο η 39χρονη, η οποία είναι εθελόντρια της οργάνωσης «Δράση για την Άγρια Ζωή».

Η 39χρονη έπιασε το φίδι για να το βάλει σε κλουβί-τσάντα μεταφοράς, ωστόσο αυτό κατάφερε και τη δάγκωσε, παρόλα αυτά κατάφερε να το περιορίσει και να το βάλει με ασφάλεια στην τσάντα. Λίγα λεπτά αργότερα όμως, κατέρρευσε και διακομίσθηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.


Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ