Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 37χρονος ιδιοκτήτης σκύλων που τραυμάτισαν θανάσιμα 50χρονη γυναίκα

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια θα οδηγηθεί σήμερα (11/12) ενώπιον του εισαγγελέα ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν μέχρι θανάτου την 50χρονη μητέρα δύο παιδιών στην αυλή του σπιτιού της, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Η άτυχη γυναίκα το μεσημέρι της Κυριακής έκανε δουλειές στον κήπο της. Τα σκυλιά διέφυγαν ξαφνικά από την επίβλεψη του 37χρονου ιδιοκτήτη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, διέσχισαν τουλάχιστον 300 μέτρα, μπήκαν εντός της αυλής της γυναίκας και της επιτέθηκαν.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ υπήρχε κάποιος που τη βοηθούσε με τις δουλειές της αυλής, ωστόσο τη στιγμή της επίθεσης βρισκόταν πίσω από τον φράχτη και δεν αντιλήφθηκε την επίθεση στην άτυχη μητέρα, λόγω προβλημάτων ακοής.

Τα δύο παιδιά του θύματος, 17 και 18 χρονών βρισκόντουσαν μέσα στο σπίτι, άκουσαν τις φωνές της αλλά, όταν βγήκαν έξω, ήταν ήδη αργά.

Η 50χρονη είχε ήδη φύγει από τη ζωή, όταν στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ και οι άνδρες της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Μεσημβρινές ώρες σήμερα (10-12-2023) στην περιοχή της Νεοχωρούδας, τρία μεγαλόσωμα σκυλιά, ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού, εισήλθαν σε αυλή οικίας 50χρονης ημεδαπής και της επιτέθηκαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Ωραιοκάστρου ο ιδιοκτήτης των σκύλων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σε συνδυασμό με παράβαση της Νομοθεσίας περί ζώων θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ