Το Designer Οutlet Αthens γέμισε όμορφες μουσούδες και πολλά χαμόγελα – Θερμή ανταπόκριση του κόσμου στη γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς (φωτο)

Το Σάββατο 9 Μαρτίου τα σκυλάκια και οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια» φιλοξενήθηκαν στο Designer Οutlet Αthens στη γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς που διοργάνωσε ο σύλλογος.

Η ανταπόκριση ήταν για άλλη μια φορά πολύ θερμή. Τα περισσότερα σκυλάκια που ταξίδεψαν για την Αθήνα βρήκαν το παντοτινό τους σπίτι και το βαν του συλλόγου επέστρεψε στο Αίγιο σχεδόν άδειο!

Τα περισσότερα σκυλάκια που ταξίδεψαν για την Αθήνα βρήκαν το παντοτινό τους σπίτι (Φωτ.: Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”)

«Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για το καλό αποτέλεσμα και για όλη την υποστήριξη που μας προσφέρθηκε. Οι εργαζόμενοι του Designer Outlet Athens μάς υποδέχτηκαν με χαρά και ειδικά η υπηρεσία καθαριότητας ανταποκρίθηκε αμέσως και με χαμόγελο σε κάθε μας ανάγκη», γράφει ο φιλοζωικός σύλλογος.

Όλα τα σκυλάκια χόρτασαν χάδια, παιχνίδια και βόλτες (Φωτ.: Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”)

Στο πλευρό του συλλόγου ήταν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου και η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, εκπροσωπούμενοι από τη Γενική Γραμματέα του ΠΣΑΤ, Ασπασία Βελονάκη και την ολυμπιονίκη υδατοσφαίρισης, Γεωργία Ελληνάκη.

Με την παρουσία τους υποστήριξαν επίσης την προσπάθειά του η αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Βασιλική Καβαλλάρη, η οποία πρόσθεσε στην οικογένειά της και ένα από τα κουτάβια του καταφυγίου, και η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη. Το παρών έδωσε επίσης ο δημοσιογράφος του 9.84, Κώστα Κορέλης.

Το βαν του συλλόγου επέστρεψε στο Αίγιο σχεδόν άδειο! (Φωτ.: Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”)

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών και του vipradio.gr και, όπως πάντα, του Δήμου Αιγιάλειας – Τμήμα Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αιγιάλειας.

Οι εθελοντές από Αθήνα και Αίγιο υποδέχτηκαν πολύ κόσμο που ενδιαφέρθηκε όχι μόνο να υιοθετήσει έναν σκύλο, αλλά και να υποστηρίξει το έργο του συλλόγου οικονομικά ή με προσφορά τροφών, φαρμάκων και άλλων ειδών ή εθελοντικής εργασίας.

Αρκετός κόσμος πήγε για να υποστηρίξει το έργο του συλλόγου οικονομικά ή με προσφορά τροφών, φαρμάκων και άλλων ειδών ή εθελοντικής εργασίας (Φωτ.: Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”)

Οι εθελοντές μίλησαν επίσης με αρκετούς ανθρώπους που φλερτάρουν με την ιδέα να υιοθετήσουν ένα ζωάκι για το τι σημαίνει υπεύθυνη υιοθεσία και τι πρέπει να λάβουν υπόψη πριν προχωρήσουν σε αυτήν.

Τέλος, όλα τα σκυλάκια χόρτασαν χάδια, παιχνίδια και βόλτες με τους εθελοντές και τους επισκέπτες κάνοντας αυτή την ημέρα πραγματικά γιορτινή.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ