Το μωρό αγριογούρουνο στην αγκαλιά εθελόντριας της ΑΝΙΜΑ λιώνει καρδιές!

Ο εθελοντισμός έχει σημαντική επίδραση σε πολλούς τομείς της κοινωνίας και στη ζωή των ανθρώπων.

Εκτός από την εκδήλωση ανθρωπιάς, μπορεί να συμβάλει στην προσωπική ανάπτυξη και ευημερία αφού η συμμετοχή σε δραστηριότητες που έχουν θετική κοινωνική επίδραση μπορεί να προκαλέσει αίσθημα ευτυχίας, ικανοποίησης και αυτοεκτίμησης.

Για να τιμήσει την σημερινή Γιορτή της Μητέρας, η περιβαλλοντική οργάνωση για την προστασία και την περίθαλψη της άγριας ζωής ΑΝΙΜΑ μοιράστηκε την ιδανική φωτογραφία που λιώνει καρδιές!

Ειδικότερα, στη φωτογραφία φαίνεται ένα μωρό αγριογούρουνο να έχει κουρνιάσει και κοιμάται ξέγνοιαστο στην αγκαλιά εθελόντριας.

Στη λεζάντα, η περιβαλλοντική οργάνωση γράφει: «Γιορτή της μητέρας, που κάθε μωρό έχει ανάγκη για να γαληνεύει».

Η ΑΝΙΜΑ φροντίζει πολλά μωρά

Το μωρό αγριογούρουνο μαζί με πολλά άλλα μωρά θηλαστικά, ανάμεσά τους αλεπουδάκια, λαγουδάκια, σκαντζοχοιράκια, κουναβάκια, γατάκια και ένα ζαρκαδάκι φροντίζονται από την ΑΝΙΜΑ ενώ όπως αναφέρει, όλα πίνουν γάλα για γατάκια ή για αμνοερίφια, άλλα σιτίζονται με κονσέρβες a/d και ξηρά τροφή.

Φωτ.: ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής

Οι ανάγκες όμως δεν σταματούν. Αν επιθυμείτε να ενισχύσετε οικονομικά την οργάνωση, μπορείτε να το κάνετε στους λογαριασμούς παρακάτω λογαριασμούς της ΑΝΙΜΑ:

Eurobank 0026-0052-21-0101152035,
IBAN GR46 0260 0520 0002 101 0115 2035
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5037-055201-578
Δικαιούχος Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ