Γιορτή της Μητέρας: Χρόνια πολλά και στις μαμάδες κατοικίδιων ζώων

Yπάρχουν πολλών ειδών μαμάδων και σήμερα, Γιορτή της Μητέρας, τις τιμάμε όλες. Μητέρες δυνατές και ατρόμητες που εργάζονται σκληρά ενώ μεγαλώνουν τις οικογένειές τους και νοιάζονται για όλα τα μέλη της.

Όλες αξίζουν αγάπη και εκτίμηση. Οι μαμάδες με παιδιά και οι μαμάδες που φροντίζουν με τον ίδιο τρόπο τα κατοικίδια τους, αλλά κι εκείνες που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στην φροντίδα των ζώων σε όλο τον κόσμο: εθελόντριες, ακτιβίστριες, αγωνίστριες για την υπεράσπιση των ζώων.

Τα κατοικίδια είναι και δικά μας παιδιά

Φυσικά και τα κατοικίδια θεωρούνται παιδιά μας. Βασίζονται σε εμάς για να τα φροντίζουμε, και σε αντάλλαγμα, λαμβάνουμε άφθονη αγάπη και στοργή. Και παρά τα όσα πιστεύουν οι αρνητές, η ανατροφή ενός κατοικίδιου είναι εξίσου δύσκολη με την ανατροφή ενός παιδιού.

Για πολλές οικογένειες τα κατοικίδια είναι αναπόσπαστα μέλη της οικογένειας. Για τις οικογένειες που εκτιμούν τα κατοικίδια τους σε τέτοιο βαθμό, το να μην αναγνωρίζουμε κι αυτή την πλευρά της μητρότητας, είναι απλά λυπηρό!

Φωτο: pexels

Σήμερα είναι μία υπέροχη μέρα για όλες τις μητέρες του κόσμου. Απολαύστε την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τους ανθρώπους που αγαπάτε συμπεριλαμβάνοντας τα κατοικίδια στην όμορφη αυτή παράδοση.

Μητέρα σημαίνει φροντίδα. Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει ότι μπορείτε να τη γιορτάσετε μόνο με έναν τρόπο.

Αν δεν πιστεύετε ότι οι μητέρες κατοικίδιων ζώων πρέπει να γιορτάζονται, δεν πειράζει! Απλά κρατήστε το για τον εαυτό σας!

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ