Viral ο σκύλος που ξεσηκώνεται με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι – Δείτε το βίντεο

Ποιος είπε ότι ένας σκύλος δεν μπορεί να ξεχωρίσει ένα καλό τραγούδι και μια ωραία ερμηνεία;

Οι σκύλοι ως γνωστόν έχουν απίστευτες αισθήσεις που συχνά ξεπερνούν εκείνες των ανθρώπων. Εκτός από την έντονη όσφρησή τους η οποία είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη, καθώς μπορούν να ανιχνεύουν μυρωδιές σε απίστευτα χαμηλές συγκεντρώσεις, έχουν και εξαιρετική ακοή και μπορούν να αντιληφθούν συχνότητες που βρίσκονται πέρα από το εύρος της ανθρώπινης ακοής.

Επιπλέον, έχουν μια μοναδική ικανότητα να αντιλαμβάνονται ανεπαίσθητες αλλαγές στη γλώσσα του σώματος και τη συμπεριφορά, επιτρέποντάς τους να αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα και τις προθέσεις των ανθρώπων και των άλλων ζώων.

Αυτές οι ικανότητες καθιστούν τους σκύλους ανεκτίμητους ως συντρόφους, βοηθούς, ακόμη και σε ορισμένα επαγγέλματα όπως κριτές της… Eurovision!

Ένα βίντεο στα κοινωνικά μέσα έχει γίνει viral αφού δείχνει έναν σκύλο να ξεσηκώνεται με τη συμμετοχή της Ελλάδας στο μουσικό διαγωνισμό.

Η φωνή της Μαρίνας Σάττι δεν άφησε τον σκυλάκο ασυγκίνητο αφού αμέσως σηκώθηκε και άρχισε να τραγουδάει κι εκείνος! Λέτε το ένστικτό του να τον δικαιώσει; Μένει να δούμε απόψε!

Το βίντεο που μοιράστηκε ο Βασίλης Στεργίου έχει κοινοποιηθεί πάνω από 2,5 χιλιάδες φορές και με χιλιάδες λάικ στο Facebook.

Στο βίντεο γράφει ότι ο σκύλος του “δίνει πόνο”!


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ