Το pet friendly αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης διαθέτει χώρους ξεκούρασης για τα κατοικίδια (Βίντεο)

Τα αεροπορικά ταξίδια με τα κατοικίδια ζώα δεν είναι μία εύκολη διαδικασία. Πολλοί που αποφασίζουν να ταξιδέψουν με τους τετράποδους φίλους τους, κυριεύονται πολλές φορές από άγχος διεκπεραίωσης.

Την τελευταία δεκαετία τα ταξίδια κατοικίδιων ζώων σε όλο τον κόσμο έχουν αυξηθεί σημαντικά. Με την αύξηση του αριθμού των κατοικίδιων ζώων που ταξιδεύουν κάθε χρόνο, πολλές αεροπορικές εταιρείες και αρκετά αεροδρόμια δεσμεύονται να διασφαλίσουν ότι τα ταξίδια των ζώων είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα.

Με αποκλειστικές ανέσεις, ορισμένα αεροδρόμια έχουν αφουγκραστεί αυτή την ανάγκη παρέχοντας καλύτερες υπηρεσίες για τους συνταξιδιώτες τετράποδους φίλους μας.

Ένα από αυτά τα αεροδρόμια είναι αυτό της Κωνσταντινούπολης το οποίο προσφέρει πολλές ευκολίες για τα κατοικίδια και τους κηδεμόνες τους.

κατοικίδια
Φωτο: İGA İstanbul Airport

Μετά τον έλεγχο διαβατηρίων, στον όροφο αναχωρήσεων, βρίσκονται δύο δωρεάν δωμάτια για κατοικίδια και χώροι ανακούφισης κατοικίδιων, όπου οι σκύλοι και οι γάτες μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Οι αίθουσες ανακούφισης κατοικίδιων βρίσκονται μετά τα σημεία ελέγχου ασφαλείας στον όροφο αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο iGA της Κωνσταντινούπολης και διαθέτουν όλα όσα χρειάζονται τα ζωάκια ώστε το ταξίδι τους να είναι χωρίς… αναταράξεις!


Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε οι χώροι ανακούφισης για κατοικίδια διαθέτουν τροφή, δοχεία για γάτες και σκύλους, ντουζ και τουαλέτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pets Love (@4lovingpets)

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ