Το σημείωμα του άνδρα που εγκατέλειψε τον σκύλο του έξω από κτηνιατρική κλινική στη Θεσσαλονίκη

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το περιστατικό εγκατάλειψης σκύλου από τον ιδιοκτήτης του σε κτηνιατρική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Η κάμερα ασφαλείας της κτηνιατρικής κλινικής «Αγαθαγγελίδη» κατέγραψε καρέ-καρέ τη στιγμή που ο άνδρας παρατάει στις 02:13 τα ξημερώματα το κατοικίδιό του δεμένο στο παγκάκι.

«Πείτε μας ποιο είναι το πρόβλημα σας μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε. Αλλά να αφήσετε έτσι ξημερώματα 02:13 το σκυλάκι μόνο του δεμένο στο παγκάκι είναι πράξη ανεύθυνη και ποινικά κολάσιμη», ανέφεραν από την κλινική την Παρασκευή 18/8.

Η διεύθυνση της κλινικής μοιράστηκε στο Facebook την φωτογραφία του σκύλου αλλά και το σημείωμα που άφησε ο ιδιοκτήτης του κατοικίδιου.

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικό σκυλάκι», γράφουν από την κλινική.

Μάλιστα στο σημείωμα, ο ιδιοκτήτης που τον εγκατέλειψε αναφέρει πως το όνομα του σκύλου του είναι Μίκυ και ότι είναι 8 ετών ενώ στη συνέχεια γράφει ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει και δεν ξέρει να κάνει ενώ στο τέλος ζητάει “συγγνώμη”.

κλινική
Φωτο του σημειώματος Facebook | ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗ.

Οι αντιδράσεις των φιλόζωων είναι έντονες με αρκετούς να καταδικάζουν την πράξη του άνδρα ζητώντας από την κλινική να μην επιστραφεί το ζωάκι στον ιδιοκτήτη του.

«Μην το δώσετε πίσω γιατί η επομένη εγκατάλειψη του θα είναι κάπου πολύ χειρότερα για εκείνο… εύχομαι ολόψυχα να πράξετε το σωστότερο για το σκυλάκι», σχολιάζει μία γυναίκα.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ