Τραγικό: Είχαν τοποθετήσει σε σκυλίτσα μεταλλικό περιλαίμιο – Την έσωσαν εθελοντές 

Με μία τραγική και απάνθρωπη εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι οι εθελοντές της Αγίας Μαρίνας όταν ειδοποιήθηκαν για σκυλίτσα με ένα μεταλλικό κολάρο σφηνωμένο στο λαιμό της. 

Όπως δημοσίευσε η Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Αγίας Μαρίνας, η σκυλίτσα ηλικίας 10 μηνών εντοπίστηκε δεμένη με το μεταλλικό περιλαίμιο το οποίο είχε τοποθετηθεί από τότε που το σκυλάκι ήταν κουτάβι με αποτέλεσμα να έχει σφηνωθεί στο λαιμό της. 

Η κακοποιημένη σκυλίτσα βρισκόταν μαζί με τα κουτάβια της όταν έφτασαν οι εθελοντές στο σημείο που βρισκόταν για να την σώσουν οι οποίοι, όπως αναφέρουν, χρειάστηκαν ειδικό κόφτη για να της αφαιρέσουν και παρόλο που την είχαν ακινητοποιήσει με το λαιμό στο έδαφος ασκώντας πίεση ώστε να σπάσουν το μέταλλο, η σκυλίτσα με το χάρισμα της υπομονής, δεν αντέδρασε, δεν παραπονέθηκε, δεν έκλαψε και δεν δάγκωσε. 

«Τόσο αθώα πλάσματα παραδομένα στη μοίρα τους που πραγματικά έσπασε η καρδιά μας», γράφει η Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Αγίας Μαρίνας.

Τα κουταβάκια που ήταν μαζί της, χρήζουν θεραπείας καθώς βρέθηκαν γεμάτα  τσιμπούρια, όπως και η μανούλα τους που την ονόμασαν Ζένια. 

Η φιλοζωική δράση δεν γνωρίζει ακόμα τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. 

«Η καρδιά μας κλαίει με την απίστευτη καλοσύνη και την τρυφερότητα της μανουλας. Αυτές οι μανουλες-ηρωίδες αξίζουν πάντα τα καλύτερα. Από εδώ και πέρα αρχίζει μια νέα ζωή για αυτήν. Ακριβώς όπως της ΑΞΙΖΕΙ», γράφει η φιλοζωική δράση εθελοντών.  


Αν θέλετε να βοηθήσετε με την πανσιόν της νέας οικογένειας, το κόστος είναι 60€ το μήνα μέχρι να δοθούν όλα τα κουτάβια και η μανούλα τους για υιοθεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Αγίας Μαρίνας

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ