Τρίπολη: Άνδρες της Πυροσβεστικής διέσωσαν γατάκι που έπεσε μέσα σε φεγγίτη (βίντεο)

Οι πυροσβέστες σώζουν συχνά ζώα εκτός από τον πρωταρχικό τους ρόλο, δηλαδή τη διάσωση ανθρώπων, την κατάσβεση πυρκαγιών κι άλλων καταστροφών. Αυτές οι διασώσεις αναδεικνύουν την ενσυναίσθηση και τη συμπόνια των πυροσβεστών που δείχνουν ότι κάθε ζωή έχει σημασία.

Κάθε τέτοια αξιέπαινη πράξη αξίζει πάντα να αναφέρεται. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης, δύο άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διέσωσαν το βράδυ της Κυριακής 19 Μαΐου, ένα μικρό γατάκι που είχε πέσει μέσα σε έναν φεγγίτη και αδυνατούσε να απεγκλωβιστεί.

«Ο μικρούλης αυτός αντάρτης διασώθηκε από την Πυροσβεστική καθώς είχε πέσει μέσα σε ένα φεγγίτη», αναφέρει ο σύλλογος σε βίντεο που μοιράστηκε στα κοινωνικά μέσα.

Το γατάκι φιλοξενείται προσωρινά από εθελοντή του σωματείου και δίνεται για υιοθεσία.

Όπως ενημερώνει με δεύτερο βίντεο ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης, ο μικρούλης σε ασφαλές περιβάλλον και δέχεται την απαραίτητη περιποίηση εθελοντή.

Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε τον μικρούλη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης ΕΔΩ


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ