Τζάστιν Λονγκ και Κέιτ Μπόσγουορθ ποζάρουν με ασορτί χριστουγεννιάτικα πουλόβερ με φωτογραφία του σκύλου τους, Χάπι

Ο Τζάστιν Λονγκ και η Κέιτ Μπόσγουορθ γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με ασορτί πουλόβερ.

Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε τον Μάιο του 2023 λίγο μετά τον αρραβώνα του, μοιράστηκε φωτογραφίες από τα ρούχα των Χριστουγέννων στο Instagram. Η 40χρονη Μπόσγουορθ και ο 45χρονος Λονγκ φορούσαν ο καθένας σκουφάκια του Άγιου Βασίλη και μαύρα πουλόβερ που έφεραν την εικόνα του σκύλου τους, Χάπι.

«Σας εύχομαι σε όλους τις πιο ευτυχισμένες γιορτές! Με αγάπη, The Bongs», έγραψε η Μπόσγουορθ στη λεζάντα της ανάρτησής της. Το ζευγάρι φαίνεται να ποζάρει με τον Χάπι ανάμεσά τους. Στην φωτογραφία, ο Λονγκ κρατάει επίσης τη γάτα του ζευγαριού για να τραβήξουν μια οικογενειακή φωτογραφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Bosworth (@katebosworth)

Τα πουλόβερ του ζευγαριού φαίνεται να δείχνουν τον Χάπι σε ένα φόντο με θέμα τις γιορτές και κάτω από την εικόνα του, τα πουλόβερ γράφουν “Merry Christmas” με τη λέξη “Merry” διαγραμμένη και το “Χάπι” γραμμένο από κάτω.

Η Μπόσγουορθ μοιράστηκε εικόνες της ίδιας, του Λονγκ και του Χάπι να ποζάρουν μαζί σε εξωτερικό χώρο την ημέρα των Χριστουγέννων στο Instagram Story της. Μια άλλη ανάρτηση δείχνει το σκυλάκι να ξαπλώνει δίπλα σε μια στοίβα από ανοιγμένα δώρα.

Φωτο Instagram | @katebosworth

Τα Χριστούγεννα του ζευγαριού σηματοδότησαν τα πρώτα τους ως παντρεμένο ζευγάρι.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ