Viral: Γάτα που διαμένει σε Airbnb, ξεναγεί τους επισκέπτες και νιαουρίζει όταν παίρνουν λάθος μονοπάτι

Ένας ξεναγός πρέπει να έχει εξειδικευμένες γνώσεις για ένα συγκεκριμένο μέρος που οδηγεί επισκέπτες σε περιηγήσεις για να τους δείξει τα αξιοθέατα. Ο ρόλος του ξεναγού είναι σημαντικός για να κάνει την επίσκεψη σε ένα μέρος πιο ενδιαφέρουσα αλλά και όπως θα δούμε στη συνέχεια, πιο ευχάριστη και ξεχωριστή.

Μία γάτα στις ΗΠΑ ζει σε Airbnb και έχει αναλάβει ρόλο ξεναγού αφού χρησιμεύει ως οδηγός του Μονοπατιού των Απαλάχιων Όρεων για τους φιλοξενούμενους.

Η παρουσία της έχει γίνει viral καθώς βίντεο στο TikTok που παρουσιάζει τη δράση της, έχει συγκεντρώσει ήδη 2,2 εκατομμύρια προβολές.

Η Τζεν (@thatgoodnewsgirl) μίλησε για ένα απίθανο αιλουροειδές που διαμένει σε ένα σπίτι Airbnb και καθοδηγεί τους επισκέπτες στις γραφικές πεζοπορίες του Μονοπατιού των Απαλάχιων Όρεων κάνοντάς το επίσημα ατραξιόν της περιοχής.

@thatgoodnewsgirl This AirBnB host is causing a lot of commotion online because he keeps following guests around for their entire stay. And the AirBnB has nearly a perfect rating, because it turns out that Cinnamon the cat is actually an amazing tour guide. Guests have even been coming back specifically to see him! 🐈 📸 Sebastian S. Cocioba (atinygreencell / X) #cat #catsoftiktok #newyork #appalachiantrail #hiking #hikingwithcats ♬ original sound – jenn💜 good news & fun stories

Ο Σίναμεν είναι ένας όμορφος πορτοκαλί γάτος και είναι κορυφαίος οικοδεσπότης. Όχι μόνο υποδέχεται τους επισκέπτες αλλά είναι και ένας πραγματικά ικανός ξεναγός. Οδηγεί πεζοπορίες και περιπάτους στη φύση γύρω από την ιδιοκτησία, ακριβώς κατά μήκος του μονοπατιού στη Νέα Υόρκη.

Η ιδιοκτήτρια του κατοικίδιου Τρίσα Μάλιγκαν νοικιάζει την ξύλινη καλύβα της με το όνομα Foxglove Farms στην Airbnb. Η καλύβα διαθέτει άνετα δωμάτια, ένα τζάκι και μια βεράντα που προσφέρει εντυπωσιακή θέα όπως τα ομιχλώδη βουνά, τα βαθιά δάση, τα λουλουδάτα βοσκοτόπια και τα καταπράσινα μονοπάτια. Αλλά το πιο σουρεαλιστικό χαρακτηριστικό του σπιτιού είναι ίσως το πορτοκαλί αιλουροειδές.

Μια γρήγορη περιήγηση στις κριτικές του σπιτιού δείχνει ότι οι άνθρωποι λατρεύουν να τους υποδέχεται και να τους καθοδηγεί ο Σίναμεν. «Ο Σίναμεν, η γάτα, μας υποδέχτηκε και ήταν ένας τέλειος οικοδεσπότης καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής μας», έγραψε ένας επισκέπτης ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Ο Σίναμεν, η γάτα, μας συνόδευσε στην πεζοπορία και ήταν ένας αξιόπιστος ξεναγός».

Κάποιες φωτογραφίες που μοιράστηκε ο επισκέπτης Σεμπάστιαν Κοτσιόμπα ωστόσο ήταν αυτές που έκαναν τη γατούλα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά τη διαμονή του στο ακίνητο της Airbnb, ο Σεμπάστιαν μοιράστηκε μια ανάρτηση στο X, η οποία έχει πάνω από 1,9 εκατομμύρια προβολές. «Ο γάτος οικοδεσπότης της Airbnb μας πήγε για μια πεζοπορία με οδηγό κατά μήκος του Μονοπατιού των Απαλάχιων Όρεων. Προφανώς, αυτό κάνει με κάθε φιλοξενούμενο», έγραψε στην ανάρτηση. «Παραπονιόταν όταν παίρναμε λάθος στροφή από το μονοπάτι. Καταπληκτική γάτα».

Ο γάτος, ο οποίος εκπληρώνει ευτυχώς το καθήκον του οδηγού, απλά αγαπάει τους ανθρώπους, όπως αναφέρει η Τσίσα, βοτανολόγος και εθνοβοτανολόγος που υιοθέτησε τον Σίναμεν πριν από οκτώ χρόνια. Με την πάροδο του χρόνου, ο Σίναμεν αποδείχθηκε έξυπνος γάτος που κυκλοφορεί σε εξωτερικούς χώρους στο δάσος του Γκάρισον, κάνοντας παρέα με την Τρίσα στον κήπο ή ακολουθώντας την ίδια ή τα παιδιά της στο μονοπάτι.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ