Βρήκε παντοτινό σπίτι ο μοναδικός σκύλος που έμεινε στο καταφύγιο του Σικάγο μετά από εκδήλωση υιοθεσίας

Ένας σκύλος που πήρε το όνομα του αείμνηστου βασιλιά του Rock ‘n’ Roll ήταν το τελευταίο σκυλί που έμεινε μετά από μια εκδήλωση υιοθεσίας στο The Anti-Cruelty Society (ACS), ένα καταφύγιο ζώων του Σικάγο.

Μετά την εκδήλωση της 11ης Νοεμβρίου, υιοθετήθηκαν 22 σκύλοι και 39 γάτες και ο 3χρονος Έλβις ήταν ο μόνος σκύλος που παρέμεινε, σύμφωνα με τη σελίδα της ACS στο Facebook.

Λίγο αργότερα, το καταφύγιο ζήτησε βοήθεια για να βρει το παντοτινό του σπίτι σε μια ανάρτηση που δημοσιεύθηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης.

«Ο Έλβις είναι ο μόνος σκύλος που δεν βρήκε σπίτι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υιοθεσίας Fall in Love», έγραψε το καταφύγιο. «Συνάντησε πολλούς πιθανούς κηδεμόνες, αλλά δυστυχώς δεν υιοθετήθηκε. Βοηθήστε μας να βρούμε στον Έλβις μια οικογένεια που θα τον αγαπήσει!»

Στην ανάρτηση, το ACS περιέγραψε τον Έλβις ως έναν “3χρονο κεφτέ” με “την πιο αστεία προσωπικότητα”.

Τρεις ημέρες αργότερα, το υπομονετικό σκυλάκι βρήκε το παντοτινό του σπίτι με ένα ζευγάρι που έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το νέο του κατοικίδιο αφού ένας από αυτούς εργαζόταν ως μιμητής του Έλβις Πρίσλεϊ.

Ο Έλβις ήταν ο τελευταίος σκύλος που έμεινε στο καταφύγιο κατά τη διάρκεια της γιορτής υιοθεσίας. Τώρα ζει χαρούμενος στο νέο του ζεστό σπίτι (Φωτο Facebook | The Anti-Cruelty Society)

Ο Λόρεν Μάικλ Άγκρον, πρώην μιμητής, και ο σύντροφός του, Ντρου Γουίλχελμ ερωτεύτηκαν τον χαμογελαστό σκύλο, ανακοίνωσε η ACS με ανάρτηση στο Facebook την Παρασκευή.

“Ο Έλβις εγκατέλειψε το κτίριο!” έγραψε το καταφύγιο μαζί με μια φωτογραφία τους. “Οι κηδεμόνες του περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να καλωσορίσουν έναν σκύλο στην οικογένειά τους και μόλις είδαν τον Έλβις στις ειδήσεις, δεν μπορούσαν να αρνηθούν ότι ήταν μοιραίο!”

Ο Γουίλχελμ έγραψε σε μία ανάρτηση: «Όταν κανείς άλλος δεν τον ήθελε, τον βρήκαμε εμείς».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ