Η Zoetis τιμήθηκε με το βραβείο Catalyst 2024

Η Zoetis τιμήθηκε με το βραβείο Catalyst Award 2024 για την παγκόσμια πρωτοβουλία της, Awareness and Action Drives Impact, η οποία προωθεί την ισότητα για τις γυναίκες και άλλες υποεκπροσωπούμενες ομάδες σε ολόκληρη την εταιρεία – από την πρώτη γραμμή μέχρι την ανώτερη ηγεσία.

Η Zoetis είναι ένας από τους δύο μόνο οργανισμούς που λαμβάνουν αυτό το παγκόσμιο βραβείο και είναι η πρώτη εταιρεία υγείας των ζώων που αναγνωρίζεται.

«Είναι πραγματικά τιμή μας να λαμβάνουμε το βραβείο Catalyst Award 2024 για τις παγκόσμιες πρωτοβουλίες μας στον τομέα της DE&I (Διαφορετικότητα, Ισότητα και Ενσωμάτωση)», δήλωσε η Κριστίν Πεκ, διευθύνουσα σύμβουλος της Zoetis. «Στη Zoetis, αγκαλιάζουμε τις διαφορές μέσω ηθελημένων προσπαθειών που προωθούν την ισότητα και το ανήκειν. Οι προσπάθειές DE&I θα συνεχιστούν μόνο καθώς συνεχίζουμε να δημιουργούμε ένα φιλόξενο εργασιακό περιβάλλον και έναν κλάδο υγείας των ζώων που γιορτάζει τη μοναδικότητα – και μας επιτρέπει να έχουμε θετικό αντίκτυπο στις ζωές των συναδέλφων μας και όσων φροντίζουν τα ζώα».

Ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της Zoetis, μεταξύ 2020-2023, η εκπροσώπηση των γυναικών παγκοσμίως αυξήθηκε από 47% σε 50% μεταξύ των συναδέλφων ανώτερου και μεσαίου επιπέδου και από 44% σε 49% (5 ποσοστιαίες μονάδες) σε άλλα επίπεδα του οργανισμού, συμπεριλαμβανομένων των συναδέλφων πρώτης γραμμής στην παραγωγή και τις πωλήσεις.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο, η συνολική εκπροσώπηση των γυναικών αυξήθηκε από 36% σε 42% (6 ποσοστιαίες μονάδες) και η εκπροσώπηση των γυναικών από περιθωριοποιημένες φυλετικές και εθνοτικές ομάδες αυξήθηκε από 9% σε 17% (8 ποσοστιαίες μονάδες).

Η Zoetis συμμετείχε σε μια αυστηρή εξέταση από την Catalyst των πρωτοβουλιών της εταιρείας για το ταλέντο, την ποικιλομορφία, την ισότητα και την ενσωμάτωση, απαιτώντας από την εταιρεία να παρουσιάσει αποδεδειγμένα, μετρήσιμα αποτελέσματα που ωφελούν τις γυναίκες σε μια σειρά από διαστάσεις. Ακολούθησαν εντατικές επιτόπιες συνεντεύξεις για να ακουστούν απευθείας από τους συναδέλφους οι εμπειρίες τους στη Zoetis ως αποτέλεσμα της πολυετούς και πολύπλευρης παγκόσμιας πρωτοβουλίας.

Η Zoetis θα τιμηθεί στο συνέδριο Catalyst Awards Conference & Gala την Τρίτη 12 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη.

Το φετινό θέμα, The Catalyst Effect, εξυμνεί τον συλλογικό αντίκτυπο των ατόμων που έχουν δεσμευτεί για την ποικιλομορφία, την ισότητα και την ένταξη – οι οποίοι μαζί μπορούν να δημιουργήσουν μαζικές αλλαγές.

Σχετικά με την Zoetis

Η Zoetis είναι μια παγκόσμια εταιρεία για την υγεία των ζώων, αφιερωμένη στην υποστήριξη των πελατών και των επιχειρήσεων τους με ολοένα και καλύτερους τρόπους. Βασιζόμενοι σε 70 χρόνια εμπειρίας, παρέχει ποιοτικά φάρμακα και εμβόλια, που συμπληρώνονται από διαγνωστικά προϊόντα και γενετικές εξετάσεις και υποστηρίζονται από μια σειρά υπηρεσιών. Εργάζονται καθημερινά για να κατανοήσουν καλύτερα και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του πραγματικού κόσμου, που αντιμετωπίζουν όσοι εκτρέφουν και φροντίζουν ζώα με τρόπους που βρίσκουν πραγματικά σχετικούς.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ