Διοργάνωση Εσπερίδας Ενημέρωσης & Τριήμερου Εργαστηρίου Κυκλικής Οικονομίας στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Το Πράσινο Ταμείο, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Region of North Aegean και το Δίκτυο ΔΑΦΝΗ / DAFNI Network συνδιοργανώνουν Εσπερίδα Ενημέρωσης και Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας, από τις 4 έως και τις 7 Δεκεμβρίου 2023, στο Βόρειο Αιγαίο, στο πλαίσιο του Έργου μας LIFE-IP CEI-Greece.

Η Εσπερίδα θα διεξαχθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2023, 17:00-20:30, στη Μυτιλήνη και απευθύνεται στο ευρύ κοινό, με σκοπό την παρουσίαση του έργου τους, την ανάδειξη επιτυχημένων πρακτικών κυκλικής οικονομίας που δύναται να εφαρμοστούν στα νησιά του Βορείου Αιγαίου αλλά και την εν γένει καλύτερη κατανόηση των θεμάτων που άπτονται αυτής.

Το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Οικοδόμησης Δυναμικού θα διεξαχθεί στις 5 Δεκεμβρίου, 09:00-15:00, στις 6 Δεκεμβρίου, 16:30-21:00 και στις 7 Δεκεμβρίου, 09:00-15:30, στη Μυτιλήνη, την Ικαρία, τη Σάμο, τη Λήμνο και τη Χίο, στο πλαίσιο του οποίου θα αναλυθούν θέματα που σχετίζονται με την κυκλική οικονομία, θα υλοποιηθούν βιωματικές ασκήσεις και θα παρουσιαστούν παραδείγματα από τους εταίρους του Έργου.

Η συμμετοχή γίνεται με φυσική παρουσία ταυτόχρονα και στα πέντε νησιά, ενώ θα υπάρξει διαδικτυακή σύνδεση των πέντε αιθουσών καθ’ όλη τη διάρκεια του Εργαστηρίου.

Σάμος: Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, Δερβενακίων 1 & Αλέξη Αλέξη, 1ος Όροφος

  • Ικαρία: Αίθουσα Συνεδριάσεων Επαρχείο Ικαρίας, Άγιος Κήρυκος
  • Χίος: Αίθουσα «Μιχαήλ Βουρνού» Περιφέρειας Χίου, Πολυτεχνείου 1, κτίριο Περιφέρειας, 2ος Όροφος
  • Μυτιλήνη: Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου – Μυτιλήνη, Κουντουριώτη 1
  • Λήμνος: Γραφείο Επάρχου, Λεωφόρος Δημοκρατίας 34, Μύρινα

Η συμμετοχή στις ανωτέρω δράσεις είναι δωρεάν. Ωστόσο για την παρακολούθηση απαιτείται προεγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/jiqgp68hP2TeJoKY6

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα ομιλιών: circulargreece.gr

circulargreece.gr

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ