Διαγωνισμός φωτογραφίας: Ζητούνται κατοικίδια “σταρ” για το ημερολόγιο 2024 του Τμήματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αιγιάλειας

Το Τμήμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Αιγιάλειας διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας κατοικίδιων ζώων για να κοσμήσουν το ημερολόγιο του 2024!

Ο τίτλος του διαγωνισμού είναι φιλίας και γίνεται για δεύτερη χρονιά.

Πέρυσι θαυμάσαμε κατοικίδια σε στιγμές ανεμελιάς, σε πόζες από Παρίσι, σε υψηλής αισθητικής “κλικ”, σε στιγμές ύπνου και μετά από αυτήν την επιτυχία, δεν γινόταν να μην πραγματοποιηθεί ξανά και φέτος.

Μέλη οικογένειας, φίλοι καρδιάς, είναι εκεί στις χαρές μας, στις λύπες μας, στις σημαντικές αλλά και στις απλές καθημερινές μας στιγμές. Πάντα μας δείχνουν την αγάπη τους και την ευγνωμοσύνη που μας έχουν στη ζωή τους. Γι’ αυτά είμαστε όλος ο κόσμος τους!

Έτσι λοιπόν, ο Δήμος Αιγιάλειας με πρωτοβουλία του Τμήματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς καλεί όλους τους κηδεμόνες να στήσουν σκηνικό, να βάλουν όλη τους την τέχνη και να απαθανατίσουν τα απίθανα ζωάκια τους!

Εάν θες και ο υπόλοιπος κόσμος να δει το τετράποδο σταρ που έχεις στο σπίτι σου, στείλε μόνο μία φωτογραφία του κατοικίδιου σου στο messenger του Τμήμα Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αιγιάλειας και λάβε μέρος στο διαγωνισμό.

Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στη σελίδα του συλλόγου, όπου θα μπορείτε να ψηφίσετε τις αγαπημένες σας.

Οι 13 φωτογραφίες με τα περισσότερα likes θα συμπεριληφθούν σε ημερολόγιο, το οποίο θα εκτυπωθεί και τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στα αδέσποτα.

Πληροφορίες συμμετοχής

Προθεσμία υποβολής φωτογραφιών:
30 Νοεμβρίου – 7 Δεκεμβρίου

Προθεσμία ψηφοφορίας μέχρι και 10 Δεκεμβρίου.

Στέλνεις μία μόνο φωτογραφία του κατοικίδιου σου και αναγράφεις το όνομα του.

Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι καλής ανάλυσης, για να μπορέσουν να εκτυπωθούν.

Τα 13 κατοικίδια, των οποίων οι φωτογραφίες κόσμησαν το περσινό ημερολόγιο δεν μπορούν να λάβουν ξανά μέρος.

Θα πρέπει οι συμμετέχοντες να έχουν ηλεκτρονική σήμανση και ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποκλειστούν.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ