Διαδικτυακό Σεμινάριο: Κατανοώντας τα συναισθήματα των σκύλων – Η επίδραση στη συμπεριφορά τους και στη σχέση μας

Η Κυνύπαρξις πραγματοποιεί διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Κατανοώντας τα συναισθήματα των σκύλων – Η επίδραση στη συμπεριφορά τους και στη σχέση μας».

Τα συναισθήματα αποτελούν έναν ισχυρό και πολύπλοκο παράγοντα στη ζωή μας και στη συμπεριφορά μας. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τους ανθρώπους, αλλά και για τα ζώα, και ειδικότερα για τους σκύλους μας.

Τα συναισθήματα των σκύλων επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη συμπεριφορά τους και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον τους, εμάς και τα άλλα ζώα. Από τη χαρά και την ευχαρίστηση μέχρι το φόβο και το άγχος, τα συναισθήματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στον τρόπο που δρουν οι τετράποδοι φίλοι μας.

Με αυτό το σεμινάριο η Αργυρώ-Μαρία Βενιού, Συμπεριφορίστρια Σκύλων, θα σε εφοδιάσει με πολύτιμες και ουσιαστικές γνώσεις που κάνουν την συμβίωση με τον σκύλο σου αρμονικότερη. Όχι άλλες “γρήγορες λύσεις” που βάζουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί και μακροπρόθεσμα το διογκώνουν. Μόνο εργαλεία που θα κάνουν τη ζωή εσένα και του σκύλου σου ομορφότερη!

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις:

  • Την επίδραση των συναισθημάτων στη συμπεριφορά των σκύλων
  • Πώς να αναγνωρίζεις και να ερμηνεύεις τα σημάδια των συναισθημάτων του σκύλου σου.
  • Πρακτικές στρατηγικές για τη διαχείριση των συναισθηματικών αντιδράσεών του.
  • Τεχνικές επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης που θα βελτιώσουν τη σχέση σας.
    Και πολλά ακόμα!

Όπως πάντα παρέχεται και η μαγνητοσκόπηση για ετεροχρονισμένη παρακολούθηση και φυσικά βεβαίωση παρακολούθησης!

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τα περιεχόμενα του σεμιναρίου, την διεξαγωγή και τους τρόπους εγγραφής πάτα ΕΔΩ


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ