Πλήθος κόσμου στήριξε με την παρουσία του την εκδήλωση της Φιλοζωικής Παρέμβασης Ελληνικού Αργυρούπολης

Το Σάββατο 29 Ιουνίου το βράδυ, το «Νότια και Κάτι» γέμισε με φιλόζωους στην εκδήλωση – δράση στήριξης που πραγματοποίησε η Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης.

Ήταν μια βραδιά επιτυχίας για τους εθελοντές αλλά και για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς που φροντίζουν αφού πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση για να στηρίξουν το έργο τους, μεταξύ των οποίων και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Επικρατείας & Αστικής Πανίδας του Δήμου Αργυρούπολης, Ειρήνη Στελλάκη.

Βρεθήκαν με ανθρώπους που υιοθέτησαν ζωάκια από τον φιλοζωικό οργανισμό, με ανθρώπους που προσφέρουν εθελοντικά στην ομάδα και είναι δίπλα στα αδέσποτα σε κάθε τους ανάγκη, με ανθρώπους που κατά καιρούς ανοίγουν τα σπίτια τους φιλοξενώντας αδέσποτακια σε ανάγκη, με ανθρώπους που ήθελαν απλά να έρθουν να τους στηρίξουν και να τους γνωρίσουν.

«Η εκδήλωση του Σαββάτου ήταν μια βραδιά επιτυχίας για εμάς αλλά και για τα αδεσποτάκια μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους ήρθαν να μας στηρίξουν.
Ευχαριστούμε πολύ την Ειρήνη Στελλάκη που παρά τις υποχρεώσεις της πάντα δίνει το παρόν στις εκδηλώσεις μας. Γίναμε όλοι μαζί μια παρέα και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε», γράφει χαρακτηριστικά η Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ