Δήμος Ύδρας: Ξεκινάει νέο πρόγραμμα στειρώσεων, εμβολιασμού, ηλεκτρονικής σήμανσης και καταγραφής αδέσποτων γατών

Ο Δήμος Ύδρας συνεχίζει το πρόγραμμα στειρώσεων, εμβολιασμού, ηλεκτρονικής σήμανσης και καταγραφής για το έτος 2024 ενισχύοντας την προσπάθειά του για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Η αντιδήμαρχος Μαίρη Κάτσικα ενημερώνει ότι το διάστημα από 28 Μαΐου έως και 2 Ιουνίου, η κτηνιατρική ομάδα της κ. Κοτζαμπασάκη από την ANIMED θα βρίσκεται στο νησί όπου θα πραγματοποιήσει δωρεάν στειρώσεις στις αδέσποτες γάτες και περιθάλψεις όπου αυτό χρειαστεί.

Παρακαλείστε να κλείνετε ραντεβού στα αναφερόμενα τηλέφωνα ώστε να γνωρίζουν τον εναπομείναντα αριθμό γατών για στείρωση.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζονται και την εθελοντική βοήθεια όλων σας!

Οι τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε είναι:

  1. Εθελοντική εργασία στο χώρο των στειρώσεων
  2. Μεταφορά των ζώων προς και από το χώρο των στειρώσεων
  3. Εάν γνωρίζετε κάποιον που φροντίζει αδέσποτες γάτες ενημερώστε τον για την εν λόγω δράση, ώστε να προσπαθήσει να τις προσεγγίσει έγκαιρα.

Ελπίζουν να σας έχουν όλους στο πλευρό τους στη συνέχεια αυτής της προσπάθειας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της κτηνιάτρου, θα καταστεί δυνατή και η εξέταση ιδιόκτητων ζώων συντροφιάς (ύστερα από σχετικό ραντεβού ώστε να ενημερωθούν για το κόστος των προσφερόμενων υπηρεσιών,
τηλ: 6997050629, 6979609647).


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ