Pet & Family Fun Day: Ο Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας γέμισε με όμορφα χαμόγελα, άπλετη διασκέδαση και κουνιστές ουρές!

Μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου η εκδήλωση Pet & Family Fun Day, στην Κύπρο που διοργάνωσε το Δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω» και ο Δήμος Λευκωσίας.

Ο Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας, γέμισε με χρώμα, χαμόγελα και κουνιστές ουρές αφού μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να υιοθετήσουν αδέσποτα σκυλάκια.

Φωτ.: Δήμος Λευκωσίας

Η είσοδος της εκδήλωσης ήταν ελεύθερη και είχε στόχο η ευαισθητοποίηση του κοινού για τα δικαιώματα των ζώων, υπερτονίζοντας ότι οφείλουμε να τα σεβόμαστε, να τα προστατεύουμε και να μην τα εκμεταλλευόμαστε.

Φωτ.: Δήμος Λευκωσίας

Η γιορτή που αγκαλιάστηκε από μικρούς και μεγάλους ήταν μία ημέρα ξεχωριστή, μέρα χαράς και διασκέδασης ανάμεσα σε χαριτωμένα τετράποδα με ποικίλες εκδηλώσεις, ιδιαίτερα αγαπητές στα παιδιά, όπως φουσκωτά, μάγο, αφήγηση παραμυθιού, κλόουν, ξυλοπόδαρο, βαρκάδα στο κήπο, γιόγκα για όλους, διαγωνισμούς, επιδείξεις υπακοής και ανεύρεσης από τους αστυνομικούς σκύλους και πολλές εκπλήξεις.

Φωτ.: Δήμος Λευκωσίας

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 10:30 με τη προβολή της ταινίας “Λάση γύρνα σπίτι” στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας ενώ κατά τη διάρκεια της γιορτής ο κόσμος πέρασε ευχάριστα όλη τη μέρα του καθώς υπήρχε ποικιλία φαγητού και ποτών για όλα τα γούστα, ακόμα και για τους τετράποδους φίλους που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παγωτό!

Φυσικά όλα τα παραπάνω με τη συνοδεία μουσικής.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ