Δήμος Ζηρού: Ξεκίνησε το πρόγραμμα στείρωσης, εμβολιασμού και σήμανσης αδέσποτων σκύλων

Κορυφαίοι κτηνίατροι -εθελοντές από όλη την Ελλάδα- στειρώνουν, εμβολιάζουν και σημαίνουν όλα τα αδέσποτα σκυλιά (αρσενικά και θηλυκά) του Δήμου Ζηρού, προσφέροντας κτηνιατρική φροντίδα υψηλού επιπέδου.

Οι κτηνιατρικές υπηρεσίες παρέχονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΚΠΕ Φιλιππιάδας, από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Η δράση ζωοφιλίας η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Save a Greek Stray (S.G.S) θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 26 Απριλίου.

Δήμος Ζηρού

Με την ευκαιρία της δράσης απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους συνδημότες και κατοίκους του δήμου, φίλους των ζώων, να επισκεφθούν τον χώρο, να ενημερωθούν και να παρακολουθήσουν την παροχή των δωρεάν υπηρεσιών στα αδέσποτα σκυλιά.

Επίσης όσοι πολίτες έχουν αναλάβει τη φροντίδα του αδέσποτου σκύλου της γειτονιάς τους μπορούν να τα πηγαίνουν στον χώρο της δράσης, ενώ όσοι δεν έχουν τρόπο να τα μετακινήσουν μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο Ζηρού και θ’ αναλάβει ο Δήμος τη μεταφορά τους.

Ακόμη, όσοι μπορούν να υποδείξουν αδέσποτα σκυλιά που συχνάζουν σε συγκεκριμένες τοποθεσίες της  περιοχής μας καλούνται να έρθουν σε επικοινωνία με τον Δήμο στα τηλέφωνα: 2683 360600 (Γραμματεία Δήμου) -2683 360670 (κα Νάσση) -6937386343 (κ. Γκάρτζιος).

Σημειώνεται ότι παράλληλα με τη δράση υπάρχει εκπαίδευση και ενημέρωση παιδιών και νέων σχετικά με τη ζωοφιλία.  

Συμβάλουμε όλοι στην βελτίωση της καθημερινότητας για εμάς και τα ζώα συντροφιάς!


 

Σχετικά Άρθρα

Stay Connected

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ