Ο Τίγρης είναι ο πρώτος αιμοδότης του ψηφιακού μητρώο αιμοδοτών για τα κατοικίδια ζώα στην Ελλάδα, «But First Give Blood»

Ο Τίγρης είναι ο πρώτος γάτος που έκανε εγγραφή στην ιστοσελίδα «But First Give Blood» για να γίνει αιμοδότης και να βοηθήσει κατοικίδια που τον έχουν ανάγκη.

Η δωρεά αίματος από το κατοικίδιο σας μπορεί να σώσει ζωές και να βοηθήσει άλλα ζώα να ξεπεράσουν ασθένειες ή τραυματισμούς.

Οι «The locals», μία ομάδα νέων ατόμων που λαμβάνουν δράση σε τοπικές πρωτοβουλίες που αφορούν περιβαλλοντικά και εκπαιδευτικά ζητήματα, δημιούργησαν την πλατφόρμα «But First Give Blood», το πρώτο ψηφιακό μητρώο αιμοδοτών για τα κατοικίδια ζώα που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η αιμοδοσία είναι ασφαλής και δεν βλάπτει το κατοικίδιο

Το αίμα, χωρίς το οποίο το σώμα δεν μπορεί να λειτουργήσει, είναι ένα αρκετά πολύπλοκο όργανο/ιστός που αποτελείται από ένα υγρό μέρος και διάφορα είδη κυττάρων του αίματος.

Η αιμοδοσία είναι μια ασφαλής και ανώδυνη διαδικασία που δεν βλάπτει το κατοικίδιο. Η διαδικασία λαμβάνει μόνο μερικά λεπτά και οι ζώντες δότες δεν υποφέρουν από ανεπιθύμητες ενέργειες ή αποκαταστάσεις.

Επισκέψου την ιστοσελίδα μας www.butfirstgiveblood.gr και καταχώρησε και εσύ το κατοικίδιο σου ως αιμοδότη!

Φωτο | The locals

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ