Θεσσαλονίκη: 15 δωρεάν στειρώσεις σε αδέσποτες γατούλες για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο από το Κτηνιατρείο του Γεωργίου Κιόση

Το Κτηνιατρείο Ζώων Συντροφιάς Κιόσης Γεώργιος στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, συνεχίζει την προσφορά του και προσφέρει 15 δωρεάν στειρώσεις σε αδέσποτες γατούλες  για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2023.

Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία του κτηνιατρείου αφού μέχρι σήμερα έχει προσφέρει δωρεάν στειρώσεις σε πάνω από 135 γατούλες και συνεχίζει.

Προσφέρει την ευκαιρία σε γατούλες από τις περιοχές Τριανδρία, Τούμπα, Καλαμαριά, Κέντρο, 40 εκκλησιές, Χαριλάου, Συκιές, Πυλαία, Άγιο Παύλο και Πανόραμα Θεσσαλονίκης και έχει σκοπό να βοηθήσει όσο μεγαλύτερο φάσμα περιοχών γίνεται.

Η κτηνιατρική κλινική βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Τριανδρίας (Βενιζέλου 8 & Αμοργού 6), μία ανάσα από την πανεπιστημιούπολη του Α.Π.Θ., ακριβώς δίπλα από τον περιφερειακό (έξοδος Κόμβου Τριανδρίας) εξασφαλίζοντας πολύ εύκολη πρόσβαση.

Πώς λειτουργεί

Έχεις κάποια αδέσποτη γατούλα στη γειτονιά σου και ενδιαφέρεσαι να αναλάβουν τη στείρωση της στο δωρεάν πρόγραμμά της κτηνιατρικής κλινικής;

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρεις ΕΔΩ και θα μπεις άμεσα στη λίστα αναμονής.

Η ομάδα του κτηνιατρείου θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατόν για να κλείσετε το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού!

Σημειώνεται ότι για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο του 2023 η κλινική του Γεωργίου Κιόση αναλαμβάνει για δωρεάν στείρωση γατούλες από τις περιοχές Τριανδρία και Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Το πακέτο για κάθε γατάκι περιέχει:

  • Χειρουργείο
  • Φιλοξενία για 48 ώρες
  • Παρακολούθηση για 48 ώρες
  • Αγωγή

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ