Ξεκινάει νέο πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων στη Σάμο

Ένα νέο πρόγραμμα στειρώσεων ξεκινάει σύντομα στη Σάμο. Η ανακοίνωση έρχεται από την φιλοζωική ομάδα «Save the Strays of Samos» για το μήνα Απρίλιο. 

Ο εθελοντής κτηνίατρος Victor Lans θα βρίσκεται ξανά στο νησί για να πραγματοποιήσει το σημαντικό πρόγραμμα στειρώσεων θηλυκών αδέσποτων ζώων. 

Για τον Δήμο Δυτικής Σάμου οι στειρώσεις θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα μετά το Πάσχα 17/4-21/4/2023 και για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου από 24/4 μέχρι 28/4/2023 σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους των δύο Δήμων.

Η φιλοζωική ομάδα χρειάζεται την βοήθεια όλων για την μεταφορά και την φροντίδα των ζώων. 

Επίσης, αναζητούν εθελοντές για ενίσχυση μέσω της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα και ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να φιλοξενήσουν αδεσποτάκια καθ’ όλη την διάρκεια ανάρρωσης τους μετά την επέμβαση.

Γίνεται έκκληση στους φιλόζωους και ιδιαίτερα στους κοινοτάρχες να ενημερώσουν για θηλυκά αδέσποτα σε όλα τα χωριά της Σάμου και να βοηθήσουν στην περισυλλογή και την μεταφορά τους.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σύντομα με τους Δήμους Ανατολικής Σάμου (τηλ. 2273350124) ή με το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου (τηλ. 6994237787 και 6982992274) καθώς και για τον Δήμο Δυτικής Σάμου με την ομάδα μας “Save the Strays of Samos” είτε μέσω της σελίδας στο Facebook, είτε καλώντας την εθελόντρια Δαυιδουλα (τηλ. 6979691881) για να οργανώσουν εγκαίρως και όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται το πρόγραμμα των ραντεβού.

Σχετικά Άρθρα

Stay Connected

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ