Λιβαδειά: Δεν κατάφερε να επιζήσει το σκυλάκι που δέχτηκε δολοφονική κλωτσιά

Συντετριμμένοι είναι οι «Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς» αλλά και όλη η φιλοζωική κοινότητα με την δυσάρεστη εξέλιξη του μικρόσωμου σκύλου που κακοποιήθηκε βάναυσα με κλωτσιά πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο σκύλος έδινε μάχη να σταθεί στα πόδια του μετά τη δυνατή κλωτσιά που δέχτηκε με αποτέλεσμα να του προκληθεί κάκωση στο κάτω μέρος τους σώματος και το άτυχο σκυλάκι να υποστεί αιμορραγία, μένοντας παράλυτο στο ένα από τα πίσω του πόδια.

Όπως ενημερώνει μέσα από την σελίδα του στο Facebook ο φιλοζωικός οργανισμός, ο σκύλος δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η εξέλιξη της υγείας του ήταν ραγδαία αφού η καρδιά του γέμισε υγρό και ο πνεύμονας από την κλωτσιά στο στήθος του είχε προκαλέσει κάκωση και παρά τις προσπάθειες του γιατρού με παρακέντηση και οξυγόνο, ο μικρός έπαθε ανακοπή και “κοιμήθηκε” για πάντα.

«Η λέξη “κομμάτια” είναι λίγη να περιγράψουμε αυτό που νιώθουμε,» αναφέρουν. 

Όλα έδειχναν ότι η υγεία του καλυτέρευε και οι εθελοντές είχαν ελπίδα πως όλα πήγαιναν καλά, και επιπλέον βρέθηκε μια υπέροχη οικογένεια που εξέφρασε ενδιαφέρον να υιοθετήσει την μικρή σκυλίτσα με τα όποια κινητικά προβλήματα αντιμετώπιζε. 

«Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την ελπίδα που μας έδωσαν,» υπογραμμίζουν.

Οι εθελοντές τους φιλοζωικού οργανισμού εξέφρασαν την θλίψη τους για την κατάληξη που είχε αυτή η θλιβερή και τραγική ιστορία και ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν με δωρέα αλλά και για αστείρευτη την αγάπη του κόσμου.

«Τελικά η κακία αυτήν την φορά νίκησε. Είχαμε χαρεί τόσο πολύ με όλη την εξέλιξη, που είχαμε αφήσει στην άκρη του μυαλού μας το τι πέρασε αυτό το μικροσκοπικό πλασματάκι και ήρθε αυτό το γεγονός να μας το θυμίσει με τον πιο σκληρό… τραγικό και άδικο τρόπο…» αναφέρουν.

«Ευχαριστούμε πολύ για όλη την αγάπη και την οικονομική βοήθεια σας, χάρη σε αυτή ο μικρός μας είχε την καλύτερη δυνατή βοήθεια από όλες τις απόψεις αλλά και κάναμε εμβόλια, αποπαρασιτωση, καλή τροφή και πολλά πακέτα πάνες στα αδερφάκια του… Σε ένα μήνυμα μας ρώτησαν πως τον ονομάσαμε… απαντήσαμε ότι έχει πολλά ονόματα… ήρωας, ομορφιά μας, αγάπη μας… αυτό ήταν για εμάς…,» συνεχίζουν.

«Καλό ταξίδι μικρέ μας ήρωα… δυστυχώς γνώρισες από πολύ νωρίς την κακία και το μίσος…δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάτι πέρα από αυτόν τον κόσμο αλλά ευχόμαστε να είσαι πια ευτυχισμένος…Εμείς πάντως σε αγαπήσαμε πολύ… και πολύς κόσμος.. ελπίζουμε να το κατάλαβες μικράκι… Συγχώρεσέ μας… μόνο εσύ μπορείς…,» συμπληρώνουν με βαθιά θλίψη.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ