Ο Πιτ Ντέιβιντσον θρηνεί τον θάνατο του αγαπημένου σκύλου του Χένρι

Ο Πιτ Ντέιβιντσον μοιράστηκε ένα μήνυμα με τους θαυμαστές του μέσα από τη σελίδα του συνεργάτη του Ντέι Σίριους στο Instagram για να ανακοινώσει τον θάνατο του αγαπημένου σκύλου της οικογένεια, Χένρι.

«Γεια σας παιδιά. Ξέρω ότι σήμερα είναι η μέρα της πρεμιέρας του Bupkis, αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω τη σημερινή μέρα για να θυμηθώ τον σκύλο μου Χένρι. Χθες χάσαμε ένα βασικό μέλος της οικογένειας Ντέιβιντσον. Ο Χένρι ήταν μόλις 2 ετών αλλά δυστυχώς αρρώστησε πολύ γρήγορα», έγραψε ο Ντέιβιντσον μαζί με εικόνες του Χένρι.

«Η μαμά μου, η αδελφή μου και εγώ πήραμε τον Χένρι στην αρχή της πανδημίας και μας έσωσε τη ζωή. Δεν είμαι σίγουρος αν θα ήμουν εδώ χωρίς αυτόν», συνέχισε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dave Sirus (@davesirus)

Ο Ντέιβιντσον περιέγραψε τον Χένρι ως “τον πιο ευτυχισμένο και γλυκό σκύλο που υπήρξε ποτέ”.

«Συνήθιζε να ενθουσιάζεται όταν με έβλεπε και ουρούσε παντού», έγραψε. «Όταν δούλευα στο SNL η μαμά μου μου έστελνε βίντεο που με παρακολουθούσε, χαμογελούσε και έκανε θόρυβο όταν έβγαινα στην τηλεόραση».

«Ήταν πραγματικά ο καλύτερος. Η μαμά μου, η αδελφή μου και εγώ είμαστε συντετριμμένοι και θα μας λείπει για πάντα. Σε αγαπάμε Χένρι. Σε ευχαριστώ που γέμισες την ζωή μου και μου υπενθύμισες τι πραγματικά έχει σημασία», έγραψε.

Οι θαυμαστές του Ντέιβιντσον έστειλαν τα συλλυπητήριά τους στα σχόλια της ανάρτησης του ηθοποιού.


Διαβάστε επίσης για την απὠλεια του σκύλου του ηθοποιού Σεθ Ρόγκεν, Ζέλντα

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ