Pawfinder: Η καταγεγραμμένη λίστα ζώων που χάθηκαν ή βρέθηκαν στις πυρόπληκτες περιοχές

Το Pawfinder.gr έχει δημιουργήσει μία ειδική ενότητα έκτακτων περιπτώσεων στην οποία μπορείτε να δείτε ποια ζώα χάθηκαν ή βρέθηκαν στις πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Θα βρείτε τη λίστα όλων των καταγεγραμμένων πυρόπληκτων ζώων σε Ανάβυσσο, Σαρωνίδα, Λουτράκι, Μάνδρα η οποία ανανεώνεται συνεχώς.

Αν έχετε βρει ή χάσει ζώα στις πληγείσες περιοχές, επικοινωνήστε μαζί τους για να τα συμπεριλάβουν στην λίστα και να τα βοηθήσουν να επανενωθούν με τις οικογένειές τους.

Πυρόπληκτα ζώα 2023

χάθηκαν


Ο στόχος του Pawfinder.gr

Το Pawfinder.gr είναι ένας χώρος συνάντησης ανθρώπων με τον ίδιο σκοπό: τη βοήθεια στα ζώα συντροφιάς ώστε να βρουν το παντοτινό τους σπίτι. Είτε πρόκειται για αδέσποτα ζώα είτε πρόκειται για κατοικίδια που έχουν χαθεί και αναζητούμε τα ίχνη τους είτε αφορά ζωάκια που έχουν βρεθεί και ψάχνουμε τους ιδιοκτήτες τους, η τοποθέτηση μιας αγγελίας στην πλατφόρμα του Pawfinder.gr μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση. Για την ανάρτηση αγγελίας απαιτείται η εγγραφή μέλους, που είναι μια απλή και δωρεάν διαδικασία.


Σε περίπτωση που αδυνατείτε να εκκενώσετε λόγω ύπαρξης πολλών ζώων δικών σας ή βρείτε εγκλωβισμένα ζώα σε ανάγκη και δεν μπορείτε να τα βοηθήσετε άμεσα, επικοινωνήστε με την Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς ([email protected]) στο 2131364020.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ