Πάτρα: Προς υιοθεσία 4 αδέσποτα γατάκια

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook στην ομάδα “Patras For All Animals”, 4 μικρά γατάκια που περισυνέλεξε πολίτης στην Πάτρα αναζητούν την παντοτινή τους οικογένεια.

Ο Χάρης Καραπιπέρης, που βρήκε τα γατάκια και τα φιλοξενεί, παρέχοντάς τους την απαραίτητη φροντίδα μέχρι να βρεθούν οι οικογένειες που θα τα υιοθετήσουν, γράφει στην ανάρτησή του:

«Έχουν βρεθεί 4 μικρά γατάκια κοντά στο Στάδιο Παναχαικης επί της οδού Λευκωσίας, απέναντι από το σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας»! Γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια να μένουν καθαρά, να τρώνε όποτε πρέπει και να είναι ασφαλή! Έχουν αποπαρασιτωθει από έξω και σε λίγο θα τους δώσω και για μέσα! Παρακαλώ βοηθήστε άμεσα να βρεθεί σπίτι, γιατί λόγω υποχρεώσεων, και κυρίως λόγω οικομικών, δεν τα βγάζω πέρα!

Υ.Γ. Έχουν ανοίξει τα ματάκια τους και έχουν αρχίσει να περπατάνε!!!»

Οι ενδιαφερόμενοι για υιοθεσία παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τον Χάρη Καραπιπέρη μέσω Facebook. Αν δεν μπορείτε/θέλετε να υιοθετήσετε, μία κοινοποίηση του άρθρου ή/και της ανάρτησης πάντα παρέχει πολύτιμη βοήθεια στο να βρεθεί ένα σπίτι που θα «αγκαλιάσει» αυτά τα πλάσματα!



 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ