Ρόκυ: Ο γλύκας και παιχνιδιάρης γίγαντας που δεν πρέπει να γυρίσει στο καταφύγιο!

Ο Ρόκυ ήρθε στην Αθήνα για να σμίξει με τη Σάλι.

Είναι 2 χρονών, στειρωμένος, τα πηγαίνει τέλεια με άλλα σκυλάκια, κάθε ηλικίας και φύλου, είναι πολύ τρυφερός με τους ανθρώπους κι έχει μάθει πλέον στο λουρί. 

Προς το παρόν φιλοξενείται σε κτήμα στην Αθήνα και ψάχνει επειγόντως ένα σπίτι χωρίς γάτες, με τις οποίες η συνύπαρξη είναι δυστυχώς αδύνατη!

Πληροφορίες: Save the Strays Of Samos

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

Θα σας πω ένα παραμύθι, το κουκί και το ρεβύθι… 

Μόνο που στην δική μας ιστορία δεν είναι το κουκί και το ρεβύθι αλλά ο Ρόκυ κι η Σάλι.

Δύο αδέσποτα που βρέθηκαν στο Καρλόβασι της Σάμου σε άσχημη κατάσταση και μπήκαν στον ίδιο περιφραγμένο χώρο. 

Εκεί παρέα ο ένας με τον άλλο, πέρασαν εβδομάδες, πέρασαν μήνες, με κρύο, με βροχές, με ζέστη και με όλα τα άλλα αδεσποτάκια, περιμένοντας να έρθει ένας καλός άνθρωπος να τα υιοθετήσει.Όσο περνούσε ο καιρός τόσο πιο πολύ δενόντουσαν, ήταν σαν αδέλφια. Το κοινό τους στοιχείο ήταν ότι είναι και τα δύο πολύ φοβισμένα σκυλιά… και μεγαλόσωμα! Αλλά όσο μεγάλο σώμα τόσο μεγάλη και η καρδιά τους.

Ώσπου έφτασε εκείνη η ονειρεμένη ημέρα που βρέθηκε μία εξαιρετική κυρία με κτήμα και ζήτησε να υιοθετήσει την Σάλι. Ετσι η Σάλι ταξίδεψε για την Αθήνα να βρει το καινούργιο της σπίτι… Ο Ρόκυ έμεινε πίσω στο καταφύγιο χωρίς την αδελφούλα του… θλιμμένος και γεμάτος απορία.

Ευτυχώς που η καλοσύνη δεν έχει όρια: όταν μοιραστήκαμε την ιστορία τους με την ευγενική κυρία που υιοθέτησε την Σάλι εκείνη χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να πάρει και τον Ρόκυ!

Ο Ρόκυ έφτασε με το πλοίο στην Αθήνα και πήγε να συναντήσει την Σάλι. Χαρές και πανηγύρια! Ξανάσμιξαν!

Δυστυχώς όμως στο κτήμα αυτό υπάρχουν και άλλα σκυλιά και γάτες, πολλές γατες, και ανακάλυψε η κυρία ότι ο Ρόκυ δεν … συμπαθεί τις γάτες. Η συνύπαρξη έγινε πολύ δύσκολη, όχι με τα άλλα σκυλιά, μόνο με τις γάτες, δεν τις θέλει καθόλου! Και έτσι μας παρακάλεσε το νέο του αφεντικό αν υπάρχει δυνατότητα να πάει κάπου αλλού… 

Δυστυχία μεγάλη για τον γλυκό μας Ρόκυ: με τι καρδιά να ξαναγυρίσει πίσω από όπου ξεκίνησε έχοντας δοκιμάσει την απόλυτη ευτυχία του να έχεις μια οικογενεια κι αγάπη; 

Κι η δική μας καρδιά πονάει για το πανέμορφο αυτό σκυλί. Είναι γλύκας, ένας παιχνιδιάρης γίγαντας. Μήπως υπάρχει κάποιος να του προσφέρει λίγο χώρο (βεράντα ή κήπο) και πάρα πολλή αγάπη; Του αξίζει! Μην αφήσετε τον Ρόκυ να γυρίσει στο καταφύγιο!

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ