Θεσσαλονίκη: Έκκληση φιλοξενίας ή υιοθεσίας για τον υπέροχο και μοναδικό Μαξ – «Πώς να του πούμε ότι θα ζει σε ένα κλουβί;»

Το Καταφύγιο ζώων Κορδελιού – Ευόσμου “Νέα Ζωή” στην Θεσσαλονίκη κάνει έκκληση βοήθειας για φιλοξενία ή υιοθεσία για τον Μαξ.

Η φιλοξενία του λήγει και δυστυχώς μη έχοντας πού να τον πάνε, ο μικρός σήμερα στις 17:00 θα ανέβει αναγκαστικά στο καταφύγιο.

Παρ᾽ όλες τις εκατοντάδες κοινοποιήσεις, δεν υπήρξε μέχρι στιγμής κανένα ενδιαφέρον για υιοθεσία ή έστω φιλοξενία.

Πέρασαν δύο μήνες που ο Μαξ πήγαινε από φιλοξενία σε φιλοξενία, να ακολουθεί πάντα με χαρά και να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές συνθήκες, στα διαφορετικά πρόσωπα των εθελοντών που θέλησαν να τον γνωρίσουν και να τον υποστηρίξουν στον αγώνα επιβίωσης του.

Πάντα άνετος, συνεργάσιμος, χωρίς κανένα πρόβλημα συμπεριφοράς και προσαρμογής, να κοιμάται αμέριμνος, να χαίρεται τις βόλτες στην παραλία, το θαλασσινό αεράκι, να παίζει με το κύμα, να μας συνηθίζει και να αναζητά την προσοχή μας…

«Πώς να του πούμε ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση και θα βρεθεί στο καταφύγιο; Ότι θα ζει σε ένα κλουβί; Ότι τα χάδια και οι αγκαλιές θα λιγοστέψουν; Και το κυριότερο, ότι η φροντίδα που χρειάζεται δεν μπορεί να προσφερθεί υπό συνθήκες καταφυγίου και κινδυνεύει η υγεία του με υποτροπές;» γράφουν από το Καταφύγιο ζώων Κορδελιού – Ευόσμου.

Δεν είναι πολυτέλεια για αυτόν ένα σπίτι, αλλά ο μόνος τρόπος να ζήσει με αξιοπρέπεια! Κάτι που δεν είναι εφικτό να γίνει στο καταφύγιο.

Οι εθελοντές εύχονται κι ελπίζουν σε ένα θαύμα, έστω την ύστατη στιγμή να βρεθεί ο άνθρωπος που θα τον φιλοξενήσει ή υιοθετήσει, με μια αυλή ιδανικά.

Μα πιο πολύ έχουν πίστη ότι “δεν μπορεί, κάτι θα γίνει και δεν θα πάει χαμένη όλη η προσπάθεια του Μαξ και η δική μας!»

«Συνεχίζουμε με πείσμα κι επιμονή και δεν θα σταματήσουμε να ψάχνουμε μέχρι να βρούμε αυτόν τον έναν άνθρωπο!», τονίζουν.

Μια αυλή έστω για τον Μαξ!


Αν κάποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει τον μικρό η να βοηθήσει από αύριο με φιλοξενία έτσι ώστε να μην ανέβει στο καταφύγιο διότι δεν θα τα καταφέρει εκεί, ας καλέσει στο 699615 6822 ή στο 6942586177. Περιοχή Εύοσμος Θεσσαλονίκη Καταφύγιο ζώων «Νέα Ζωή».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ