Ο Παναγιώτης Μήλας και η αγέλη του εγκαινίασαν το νέο τους e-shop – Διευθυντής καταστήματος ο… Ντίζελ (φωτο)

Ο Παναγιώτης Μήλας με ενθουσιασμό ανακοίνωσε την Πέμπτη 20 Ιουνίου το νέο επιχειρηματικό του ξεκίνημα μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

Μετά από 6 μήνες σκληρής δουλειάς, ο Ντίζελ, ο Φρέντο, η Σοκολάτα, η Μερέντα και ο Παναγιώτης Μήλας, άνοιξαν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Το e-shop έχει επιμεληθεί, σχεδιάσει και δημιουργήσει ο ίδιος και λειτουργεί από τη Δευτέρα 1η Ιουλίου.

Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στα εγκαίνια του καταστήματος που πραγματοποιήθηκαν σε μία όμορφη ατμόσφαιρα το απόγευμα της Κυριακής, 30 Ιουνίου στο Γαλάτσι. Πολύ θετική ενέργεια, πολλά χάδια στην Ντίζελ, πολλά φιλάκια από τον Φρέντο, ενώ η Σοκολάτα και η Μερέντα έλιωσαν καρδιές με την γλύκα τους.

Φωτ.: Panagiotis Milas

Στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε μπλουζάκια και τσάντες που έχει φτιάξει για εσάς, όλα δικά του σχέδια, βγαλμένα από το μυαλό και την καρδιά του, έχοντας ζήσει μια ζωή κοντά στα αγαπημένα του τετράποδα πλάσματα.

«Είναι ατάκες που τις έχω ζήσει! Ξέρω τι συναίσθημα σου προκαλεί και σε τι κατάσταση απευθύνεται το κάθε σχέδιο», αναφέρει ο Παναγιώτης Μήλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκτυπώσεις πάνω στα μπλουζάκια, δεν είναι στάμπες αλλά τυπωμένα πάνω στην ίνα του ρούχου.

Το στοίχημα

Το στοίχημα που έχει βάλει, ο ίδιος και η αγέλη του, είναι να πετύχουν το να μην υπάρξει ούτε ένας άνθρωπος που αγαπάει τα ζώα, που να μπει στην σελίδα και να μην βρει ένα μπλουζάκι να μιλήσει στην καρδιά του!

Φωτ.: Panagiotis Milas

Νέα σελίδα, νέα προσπάθεια

Όπως αναφέρει ο ακτιβιστής φιλόζωος, το e-shop το ανοίγει για χάρη του Ντίζελ και της αγέλης του.

«Η περιπέτεια υγείας που περάσαμε με τον Ντίζελ μου ήταν ένα καλό ταρακούνημα από το σύμπαν, ότι πρέπει να κάνω κάτι να προσπαθήσω να εξασφαλίσω όσο το δυνατόν να έχουν τα χνουδωτά μου παιδάκια μια οικονομική ασφάλεια όσο αφορά την υγεία τους», εξηγεί ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Φωτ.: Panagiotis Milas

«Είναι η πρώτη φορά στα 47 μου που κάνω μια κίνηση για εμένα και την οικογένειά μου. Η κίνηση αυτή έχει σκοπό να έχω ένα εξτρά εισόδημα ώστε να μπορέσω να προσφέρω μια οικονομική ασφάλεια στην χνουδωτή μου οικογένεια. Δεν χρειάζεται να σας πω πόσο πολύτιμη είναι η στήριξή σας σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα. Τα πάντα όλα εξαρτιόνται από την αγάπη σας και την στήριξή σας», συμπληρώνει.

Δημιουργία ομάδας για οργανωμένες δράσεις

Ο Παναγιώτης Μήλας, τέλος, επιθυμεί να καθιερώσει την συνάντηση και δημιουργηθεί “ένα ωραίο παρεάκι”, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει και οργανωμένες δράσεις. Αυτές περιλαμβάνουν παροχή βοήθειας σε κάποιο καταφύγιο ζώων, σε ορφανοτροφεία για να δώσει στα παιδάκια παιχνίδια και χαρά, καθαρισμός παραλίας, πάρκων και πολλών άλλων που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα σαν ομάδα.

Το κατάστημα: milasstores.gr


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ