Αθηνά Ευαγγ. Τραχήλη: Μαζί σας για την επόμενη μέρα!

Της Αθηνάς Ευαγγ. Τραχήλη
Υποψήφιας Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας

Η αυλαία της προεκλογικής περιόδου άνοιξε και επίσημα με τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών της 21ης Μαΐου του 2023.

Στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε σαφές μήνυμα προς τον Ελληνικό Λαό, μιλώντας με την γλώσσα της αλήθειας.

Ανέφερε πως οι προκλήσεις στον τομέα της οικονομίας, με στόχο την απόκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, απαιτούν πολιτική σταθερότητα σε ορίζοντα τετραετίας.

Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει από τα χρόνια της διακυβέρνησής της πως μπορεί να εγγυηθεί για το μέλλον της Ελλάδας.

Απαντώντας στις διεθνείς προκλήσεις και κατακτώντας τις εθνικές διεκδικήσεις μπορεί να εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο για τους γονείς και τα παιδιά μας.

Με δυνατή φωνή, με προγραμματικές θέσεις, όραμα και σκληρή δουλειά μπορούμε να πάμε τη χώρα μας ένα βήμα μπροστά, σταθερά και τολμηρά.

Το ζητούμενο για όλους εμάς που έχουμε στρατευθεί στον αγώνα που κάνει η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο ελληνικός λαός να ενημερωθεί για τις προγραμματικές μας θέσεις και για το έργο που έχουμε επιτελέσει την τελευταία τετραετία και να επιλέξει ποιος μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα και το αναπτυξιακό μέλλον της χώρας μας.

Αλλά και σε τοπικό επίπεδο, η Αχαΐα αλλάζει μέσα από ένα πλέγμα σημαντικών έργων που έχουν δρομολογηθεί από την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης.

Συνεχίζουμε, μαζί, για την Αχαΐα που μας αξίζει και που ονειρευόμαστε.

Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη, στους νέους και στις νέες που πρέπει να μείνουν στον τόπο μας, στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, στους επαγγελματίες, στους επιχειρηματίες, στους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους που δίνουν καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης.

Αναντίρρητα, οι οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες, όμως, με σταθερά βήματα και με στοχευμένες δράσεις η ΝΔ θα συνεχίσει να στηρίζει τους αδύναμους λαμβάνοντας συνεχή μέτρα – ανάσα ως ανάχωμα στην εισαγόμενη ακρίβεια.

Επενδύοντας στην ανάπτυξη και στηρίζοντας τον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα της οικονομίας στοχεύει στην μείωση της ανεργίας και του δημόσιου χρέους.

Την Κυριακή στις 21 Μαΐου δεν έχουμε περιθώρια για πισωγυρίσματα και πειραματισμούς. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ψηφίζουμε με ευθύνη και για την Αχαΐα. Επιλέγοντας πρόσωπα ικανά να διεκδικήσουν με αποφασιστικότητα, τόλμη, γνώσεις και ήθος για να μπουν μπροστάρηδες στον αγώνα.

Μαζί σας για την επόμενη μέρα!

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ