Dogs’ Voice: Κοπή πίτας και ημέρα γνωριμίας με τους 72 σκύλους του καταφυγίου

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, η Dogs’ Voice πραγματοποιεί την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας αλλά και ημέρα γνωριμίας με τους 72 σκύλου του προσωρινού καταφυγίου στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου.

Οι υπέροχοι σκύλοι θα σε περιμένουν να σου ευχηθούν καλή χρονιά γεμίζοντας σε με φιλιά. Θα σε περιμένουν για να γίνει πραγματικότητα η ευχή τους και ευχή όλων, το 2024 να βρει τον κόσμο μας με λιγότερα αδέσποτα, λιγότερα ζώα που υποφέρουν καθημερινά.

Οι 72 υπέροχοι αυτοί σκύλοι θα βάλουν τα καλά τους και θα είναι εκεί για να διεκδικήσουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου. Η μήπως εσύ θα πρέπει να τους κερδίσεις; Μάλλον τελικά εκείνα μας διαλέγουν, όχι εμείς αυτά. Και έτσι είναι το σωστό… Είμαστε βλέπετε οι άνθρωποι τους, το σπίτι που νιώθουν ασφάλεια και ο,τι αγαπούν περισσότερο.

Έλα κι εσύ από τις 11:00 έως τις 15:00 στο προσωρινό καταφύγιο στο Μαρκόπουλο για να σε διαλέξει ένα πλάσμα ως παντοτινό φίλο ή ως τον άνθρωπο που προσωρινά θα του ανοίξει την αγκαλιά του και θα το βοηθήσει να βρει την οικογένεια του!

Έλα να ξεκινήσεις το 2024 με μία υπέροχη πράξη αγάπης, φιλοξενώντας ένα ζώο που σε χρειάζεται!

Οι πόρτες του καταφυγίου θα είναι ανοιχτές για όλους τους εθελοντές που θέλουν να έρθουν να ανταλλάξουν ευχές.

Ανάγκες για τα ζωάκια είναι οι κουβερτούλες, απλές adult κονσέρβες, adult urinary, hepatic τροφές και φυσικά τα χάδια σας.

Τις ώρες αυτές θα υπάρχουν διαθέσιμα και προϊόντα του e-shop, τα έσοδα από τα οποία πηγαίνουν αποκλειστικά στις κτηνιατρικές ανάγκες των σκύλων του καταφυγίου.

Φωτο Facebook | Dogs’ Voice

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ