Town By The River Festival: Έκθεση Φωτογραφίας και συγκέντρωση απαραίτητων για τα αδέσποτα ζώα της Λιβαδειάς

Μια εξαιρετική έκθεση φωτογραφίας και μια δράση στήριξης του έργου των «Εθελοντών Φιλόζωων Λιβαδειάς» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Town By the River Festival.

Στο χώρο στάθμευσης Κρύας θα λειτουργεί περίπτερο ενημέρωσης και συγκέντρωσης απαραιτήτων για σκύλους και γάτες.

Έκθεση Φωτογραφίας

Μέσα από τον φακό των συμμετεχόντων της έκθεσης φωτογραφίας, ξεδιπλώνεται μπροστά μας η εξέλιξη του παραμυθιού. Η Πεντάμορφη έπρεπε να γνωρίσει, να νιώσει, να αγαπήσει την ευγενική, αγνή και γεμάτη αγάπη ψυχή του τέρατος ώστε από Τέρας, να μεταμορφωθεί σε πρίγκιπα.

Έτσι και όλοι εμείς οι «πεντάμορφοι» πρέπει να γνωρίσουμε, να αγαπήσουμε αυτές τις αθώες και καλοσυνάτες ψυχές που μοιάζουν με «τέρατα» στα μάτια των ανθρώπων, να τις φροντίσουμε και να τις μεταμορφώσουμε στα υπέροχα πλάσματα που πάντα προορίζονταν να είναι. Να ζήσουν μια ζωή σαν παραμύθι, τη ζωή που τους αξίζει. Μόνο η δική μας αγάπη μπορεί να το επιτύχει!

Δράση Στήριξης

Στηρίξτε το έργο των «Εθελοντών Φιλόζωων Λιβαδειάς», δωρίζοντας ξηρά τροφή (για σκύλους και γάτες), κονσέρβες, αμπούλες για εξωτερική αποπαρασίτωση, χάπια για ενδοπαράσιτα, χάπια για ψώρα, λουράκια, περιλαίμια, μπολάκια, κουβέρτες, κλουβιά μεταφοράς κτλ.

Γίνετε ανάδοχος κηδεμόνας ενός ζώου και να καλύπτετε το κόστος ή μέρος αυτού έως την υιοθεσία του.
Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη!


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16/6 έως 18/6 στον Χώρο Στάθμευσης Κρύας από τον σύλλογο «Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς»

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ