ΕΛΤΑ: Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της αναμνηστικής σειράς γραμματοσήμων αφιερωμένη στα αδέσποτα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, τα ΕΛΤΑ παρουσίασαν την αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων σε μία ξεχωριστή υπαίθρια γιορτή.

Στην ιδιαίτερη παρουσίαση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου στα ΕΛΤΑ της πλατείας Συντάγματος, παρευρέθηκε η συντονίστρια για θέματα Φιλοζωίας Δώρα Λοΐζου της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας. 

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρουσίασαν την ομώνυμη σειρά γραμματοσήμων με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενσυναίσθηση των πολιτών απέναντι στα αδέσποτα ζώα. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Ειδικής Γραμματείας του ΥΠΕΣ για την προστασία των ζώων και την Ειδική Γραμματέα Μάρσα Δημοπούλου ενώ σε παράλληλες δράσεις συμμετείχαν η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων με ζώα από το «Καταφύγιο του Σωκράτη», η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, το Φιλοζωικό Σωματείο SCARS και το Σωματείο «Nine Lives Greece». 

Η Σειρά Γραμματοσήμων «Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων» περιλαμβάνει Φάκελο Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας και set pack που περιέχει όλα μαζί τα προϊόντα και μπορείτε να τα βρείτε στα ταχυδρομικά καταστήματα και στο philotelismos.gr 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ