Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μπαζάρ του Φιλοζωικού Συλλόγου «Cats of Antiparos»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μπαζάρ του Φιλοζωικού Συλλόγου «Cats of Antiparos» που έγινε το διήμερo 26 και 27 Ιουλίου.

Το μπαζάρ υλοποιήθηκε για την ενίσχυση του Συλλόγου με σκοπό την αγορά γατοτροφών, φαρμάκων και κτηνιατρικών εξόδων.

Αρκετοί φιλόζωοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το έργο των εθελοντών από κοντά αλλά και να αγοράσουν ολοκαίνουρια ή second hand ρούχα, αξεσουάρ και αντικείμενα.

Χάρη στους ανθρώπους που επισκέφτηκαν το όμορφο περίπτερο, ο Σύλλογος θα προμηθευτεί τροφή για τα αδέσποτα γατάκια της Αντιπάρου.

«Είμαστε ευγνώμονες για όλους όσους ήρθαν στο διήμερο παζάρι μας στο YAM για να στηρίξουν τις Γάτες της Αντιπάρου!», αναφέρουν.

μπαζάρ
Φωτο: Facebook | @Cats of Antiparos

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος «Cats of Antiparos», ευχαριστεί το YAM που τους φιλοξένησε, όλα τα τοπικά καταστήματα που δώρισαν όμορφα πράγματα για να τα πούλησαν, όλους όσοι έφεραν υπέροχα μεταχειρισμένα ρούχα και αξεσουάρ και τους εθελοντές που ήρθαν να βοηθήσουν στο στήσιμο του παζαριού, κουβάλησαν κούτες, ταξινόμησαν ρούχα και έμειναν για ώρες στα περίπτερα.

«Μόλις ετοιμαζόμαστε να κάνουμε μια νέα παραγγελία τροφής για τα γατάκια της Αντιπάρου», υπογραμμίζει ο φιλοζωικός σύλλογος.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook & στο Instagram

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ